Ką reikia žinoti, jei susitikinėjate su vienišu tėčiu

Susitikinėti su vienišu tėčiu yra ne tas pats, kas su vyru, kuris neturi vaikų. Nesvarbu, ar jis našlys, išsiskyręs, o gal niekada ir negyveno su savo vaikų motina, jei susitikinėjate su vyru, kuris turi vaikų, turite mylėti ne tik jį, bet ir jo vaikus.

1. Įsitikinkite, kad jis ne tik nebegyvena su žmona, bet yra ir teisiškai išsiskyręs. Kaip sakoma, pasitikėkite, bet patikrinkite.

2. Būkite pasiruošusi tapti jo šeimos nare. Jei susitikinėjate su vienišu tėčiu, atminkite, kad radote ne tik vyrą, bet ir jo vaikus. Negalite jų ignoruoti, o turite priimti juos ir mylėti. Juk jie svarbi jūsų mylimojo gyvenimo dalis.

3. Pagalvokite apie savo ir jo vaikų santykius. Jūs neturite stengtis būti jų mama, jie juk jau turi mamą. Tačiau pagalvokite, ką galite padaryti, kad jūsų santykiai būtų geri. Nereikalaukite iš jų to, ko jie nenori daryti. Pavyzdžiui, jei jie nenori jums ko nors pasakoti, nereikalaukite to daryti.

4. Gerbkite mylimojo poreikį bendrauti su savo buvusiąja. Supraskite, kad jam reikia su ja kalbėtis apie vaikus. Nekelkite pavydo scenų, jei jis ilgai kalbasi su ja. Žinoma, nebent tuo atveju, jei jis kalbasi ne apie vaikus, flirtuoja ir panašiai.

5. Būkite pasirengusi visada jį išklausyti. Jis gali norėti pasipasakoti jums apie savo problemas, susijusias su buvusia šeima. Jis gali prašyti jūsų patarimo dėl vaikų auklėjimo ar bendravimo su buvusia žmona. Išklausykite jį ir patarkite.

6. Duokite jam daugiau erdvės. Jūs tikriausiai svajojate su juo sukurti gražią šeimą, turėti savo vaikų. Tačiau turite padėti jam išsaugoti ryšį su jo vaikais iš pirmos santuokos. Supraskite, kad vaikams sunku išgyventi tėvų skyrybas, todėl jūs tikriausiai bent jau iš pradžių nebūsite pats mylimiausias jų žmogus. Tad jei jie kartais norės pabūti tik su savo tėčiu, neturėtumėte įsižeisti.

7. Susitaikykite su tuo, kad esate ne pirma mylima moteris jo gyvenime. Aiškiai pasakykite jam, ko jums reikia iš santykių, tačiau supraskite, kad pirmiausia gyvenime jis yra tėtis, tik tada jūsų mylimasis. Jei negalite su tuo susitaikyti, verčiau ieškokite tokio vyro, kuris neturi vaikų.

8. Skirkite laiko sau. Puiku, jei labai gerai sutariate su jo vaikais ir dalyvaujate visuose mokyklos vaidinimuose. Tačiau nepamirškite, kad turite išlikti savimi. Nenustokite užsiiminėti ta veikla, kuri jums patinka. Pavyzdžiui, bėgioti rytais ar lankyti jogos užsiėmimus.

9. Džiaukitės esama padėtimi. Džiaukitės, kad turite proga pažinti ne tik nuostabų vyrą, bet ir jo vaikus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių