Viso kūno mėšlungį patyręs J. Valančiūnas nuramino dėl savo sveikatos

Jonas Valančiūnas pirmadienį Kiolne vėl liejo prakaitą Lietuvos rinktinės treniruotėje.

Komandos vedlys dar sekmadienį surakintas spazmų šlubčiodamas žengė „Lanxess“ arenos koridoriumi.

30-metis centras per dvi dienas sužaidė 68 minutes. Paskutiniame mače su Vokietija – 35 minutes, per kurias sumetė 34 taškus, atkovojo 14 kamuolių, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir surinko 44 naudingumo balus.

Išsekusį lyderį spazmai pakirto tik pasakius įvadinį žodį spaudos konferencijoje po dviejų pratęsimų dramos su vokiečiais. Praėjus parai – jis vėl ant parketo, atsistatinėjantis po viso kūno mėšlungio.

„Šiandien tokia atsigavimo diena, viskas gerai. Esu pilnai pasiruošęs, be problemų“, – sakė Valančiūnas, atviravęs jog tokių skausmų dar patirti neteko.

Jis rinktinės viešbutį pasiekė su pagalba.

„Viešbutį pavyko pasiekti šiaip ne taip, – šypsodamasis kalbėjo Valančiūnas. – Buvo ir vakaras, ir šiandien rytas laisvesnis. Su medikų pagalba viskas yra gerai.“

„Neskaičiavau laiko, bet būnant viešbutyje būna procedūros, tempimai, masažai“, – tęsė jis.

Valančiūnas kartu su rinktine pasitinka išlikimo dieną. Antradienį nuo 18.15 val. mačas su Vengrija, bet prieš jį Prancūzija nuo 15.30 val. kausis su Bosnija ir Hercegovina.

Bosniai sekmadienį 97:93 patiesė Europos čempionus slovėnus, o laimėję prieš prancūzus eliminuotų Lietuvos šansus žengti į atkrintamąsias.

„Labai tikiuosi, kad prancūzai turės motyvacijos. Labai norisi, kad jie turėtų jos ir rytoj labai sirgsime už prancūzus, – kalbėjo Valančiūnas. – Aišku, žiūrėsime prancūzų ir bosnių rungtynes, nes yra svarbu. Žiūrėsime, kaip viskas klostosi.

Atvažiavome čia pabaigti darbą iki galo. Kad ir kas atsitiktų, mes žaisime. Jeigu sveikata leidžia, turime pabaigti darbą iki galo. Toks būtų mano principas.“

Būsima lietuvių varžovė Vengrija versis be savo žvaigždės Adamo Hangos, kuris dėl traumos neberungtyniaus turnyre.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Toki valanciuna ir saboni reiktu pamirsti juk jie nieko gero neparode,dabar viskas aisku kodel nezaide motejunas,ir nezais kol lietuvoja krepsinija vadovaus mafija

To edma

To edma portretas
Edmundas jibanas, uostyk shliapa.

Edma

Edma portretas
,, žopu žopa,, - pats ir esi žopa nepraustaburnis!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių