Signalas iš Ispanijos: T. Dimša – arti persikėlimo į Kanarų salas

  • Teksto dydis:

Už Kauno „Žalgirio“ dvyliktuko ribų likęs Tomas Dimša netrukus gali persikelti į Ispaniją. Šalies žurnalistas Moisesas Rodriguezas pasidalijo žiniomis, jog 26-erių gynėjas yra arti persikėlimo į Las Palmo „Herbalife Gran Canaria“ klubą.

Las Palmo ekipa artėjantį sezoną varžysis Europos taurėje, jai vadovauja vasarą iš Saragosos „Tecnyconta“ persikėlęs 55-erių ispanas Porfirio Fisacas.

Kaunietis į „Žalgirį“ grįžo pastarąjį tarpsezonį po puikaus sezono Panevėžio „Lietkabelyje“, kai abi pusės sukirto rankomis dėl sutarties pagal formulę 2+1. Visgi komandą supurčius permainoms vyr. trenerio poste T. Dimšai neliko vietos rotacijoje.

Martinas Schilleris po trečiadienio LKL rungtynių su Alytaus „Dzūkija“ patvirtino, jog laiko pasireikšti negaunantis T. Dimša veikiausiai atsisveikins su komanda, tuo metu Marekas Blaževičius turėtų likti klubo gretose.

„Mareką tikrai matau sudėtyje, o dėl Tomo Dimšos – pamatysime, – spaudos konferencijoje sakė M. Schilleris. – Tomas yra labai geras žaidėjas, aš jį prisimenu iš tų laikų, kai jis Vokietijoje žaidė Frankfurto komandoje.

Jis yra apdovanotas ypatingomis galimybėmis puolime, turi labai gerą charakterį, Tomas komandoje atliko labai gerą darbą. Klubo sudėtis yra gili, todėl turime rasti būdą, kad visi žaidėjai su kontraktais galėtų ir toliau žaisti. Pamatysime.“

Prieš tai jis užsienyje žaidė 2015-2016 m. sezone, kai Vokietijoje gynė Frankfurto „Fraport Skyliners“ garbę, o antroje 2017-2018 m. sezono pusėje Italijoje atstovavo Varezės „Pallacanestro“ klubui.


Šiame straipsnyje: Tomas DimšaŽalgiriskrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių