S. Galdikas: jei norite, kad laimėtumėme – ateikite mūsų palaikyti

  • Teksto dydis:

Sėkminga sezono pradžia Klaipėdos „Neptūnui“ padėjo į namų rungtynes sugrąžinti sirgalius. Tačiau, nepaisant vis labiau pilnėjančių tribūnų, uostamiesčio krepšininkai sako, kad namų arenoje nori matyti dar daugiau sirgalių, todėl jiems sukūrė ypatingą bilietą. Ar krepšininkų kvietimas bus išgirstas, paaiškės lapkričio 13 d., kuomet Klaipėdos „Neptūnas“ „Švyturio“ arenoje FIBA Čempionų lygos rungtynes žais su Patrų „Promitheas“ klubu.

„Graikų komanda yra kažkiek panaši į mus. Turėjo labai gerą sezono pradžią tiek Graikijos, tiek Čempionų lygose. Tai labai įdomiai puolanti komanda – su daug tritaškių ir greito puolimo“, – apie būsimus varžovus sako Klaipėdos „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis.

Klaipėdos „Neptūnas“ šį sezoną FIBA Čempionų lygoje namuose, savo sirgalių akyse, dar nepatyrė nei vieno pralaimėjimo ir toliau sieks juos džiuginti tik pergalėmis. Krepšininkai įsitikinę, kad pergales iškovoti padeda ir tribūnose ošiantys sirgaliai.

„Kuo sirgalių daugiau, tuo daugiau šansų laimėti. Kai žmonių pilnos tribūnos, atrodo, kad mums atsiranda dar daugiau jėgų, dar daugiau motyvacijos ir noro bet kokia kaina išplėšti pergalę. Įveikti graikus lengva nebus, tad tribūnose dėl pergalės balsu kovojantis šeštasis žaidėjas mums tikrai nepamaišytų. Tad jei norite, kad laimėtume, ateikite mūsų palaikyti“, – kviečia „Neptūno“ kapitonas Simas Galdikas.

Šiemet itin daug dėmesio savo sirgaliams skiriantis Klaipėdos „Neptūnas“ pasiūlė jiems ypatingą bilietą. Su vienu bilietu aistruoliai pateks į du svarbius artimiausiu metu namų arenoje vyksiančius mačus: lapkričio 13 d. rungtynes su Patrų „Promitheas“ klubu ir lapkričio 18 d. rungtynes su kartą jau nugalėtu Vilniaus „Lietuvos rytu“.

Dvigubų bilietų kiekis ribotas – 200 vnt. Šį bilietą galima įsigyti iki lapkričio 11 d. Bilietus į visas Klaipėdos „Neptūno“ rungtynes platina „Tiketa“.

Patrų „Promitheas“ klubas pastaraisiais metais sparčiai auga. Graikijos pirmenybėse praėjusiame sezone jis už nugaros paliko Čempionų lygos nugalėtoją Atėnų AEK. Penkerias rungtynes sužaidę graikai vakar FIBA Čempionų lygoje patyrė pirmąjį pralaimėjimą ir savo grupės turnyrinėje lentelėje šiuo metu užima antrą vietą. Tiek pat rungtynių sužaidę ir tris pergales iškovoję Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai žingsniuoja ketvirti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

r

r portretas
4 asmenys , yra !!! :D
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių