R.Paulauskas greičiausiai liks moterų rinktinės treneriu

Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Vykdomasis komitetas turėjo priekaištų moterų rinktinės treneriui Rūteniui Paulauskui, bet tikriausiai leis dirbti toliau.

Moterų rinktinė prieš pusantros savaitės Latvijoje pasibaigusiame Europos čempionate neįgyvendino tikslo patekti į geriausiųjų 5-uką ir iškovoti kelialapį į kitų metų planetos pirmenybes.

Lietuvės čempionate laimėjo vienas rungtynes iš šešerių ir tenkinosi 12 vieta.

R.Paulauskas pripažino iš LKF Vykdomojo komiteto narių išgirdęs konstruktyvios kritikos, bet treneriui nebuvo pasakyta, kad jo paslaugų rinktinei nebereikės.

„Nė vienas Vykdomojo komiteto narys nepasakė, kad treneris turėtų pasitraukti. Galutinį sprendimą priimsime rudenį, kai bus skiriami visų rinktinių treneriai“, – sakė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Pats R.Paulauskas pažymėjo, kad gerbs bet kokį LKF sprendimą. „Gal iki to laiko atsiras geresnių trenerių su didesne patirtimi ir naujomis idėjomis? Aš asmeniškai pasiryžęs likti su moterų krepšiniu, toliau treniruoti Vilniaus TEO komandą ir rengti žaidėjas rinktinei.

Visus metus iki kito atrankos ciklo rinktinė nesirinks, todėl ir federacija, ir aš turėsime užtektinai laiko apgalvoti, ar galime tęsti bendradarbiavimą“, – teigė R.Paulauskas.

Visą R.Paulausko interviu skaitykite rytojaus dienraščiuose „Kauno diena“ ir „Vilniaus diena“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių