Rimti Š. Jasikevičiaus užmojai: „Barcelonoje“ nori matyti J. Vesely

  • Teksto dydis:

Naujasis „Barcelonos“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius savo gretose norėtų matyti Stambulo „Fenerbahče“ puolėją Janą Vesely, praneša Jose Ignacio Huguetas iš „Mundo Deportivo“.

J. I. Hugueto teigimu, „Barcos“ prioritetas šiuo metu yra užpildyti vidurio puolėjo poziciją po Ante Tomičiaus išvykimo, o pagrindinis taikinys yra būtent J. Vesely.

Tiesa, Ispanijos žurnalistas prideda, kad užduotis persiviliojant čeką nebus lengva, tačiau nėra neįmanoma dėl „Fenerbahče“ užklupusių finansinių sunkumų.

Stambulo ekipą jau paliko Luigi Datome, o „Fenerbahče“ prezidentas Ali Kočas paklaustas, ar kitą sezoną komandoje liks J. Vesely, Kostas Sloukas ir Nando De Colo, teigė, jog į šį klausimą neturi atsakymo.

J. Vesely 2019-aisiais pratęsė sutartį su „Fenerbahče“ ir turi dar du sezonus galiosiančią sutartį. „Mundo Deportivo“ žiniomis, J. Vesely per sezoną susižeria 2,4 mln. eurų atskaičius mokesčius.

Iš pažiūros pasiekti identišką sumą „Barcelonai“ nebus lengva, tačiau žinant tai, jog „Fenerbahče“ karpo biudžetą, o Katalonijos ekipa turi futbolo klubo užnugarį, tai visą šią situaciją verčia įmanoma.

Graikijos komandos taip pat išgyvena negeriausius laikus, CSKA bei Madrido „Real“ jau dabar turi pajėgias priekines linijas, tad „Barcelonos“ šansų nurašyti dar nereikėtų, teigia J. I. Huguetas.

J. Vesely pastarąjį sezoną kamavo kelio trauma, tačiau per 18 sužaistų rungtynių praėjusiame sezone čekas vidutiniškai rinko po 8,6 taško, 4,3 atkovoto kamuolio, 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir 12,2 naudingumo balo. J. Vesely 2018-2019 m. sezone buvo pripažintas naudingiausiu Eurolygos krepšininku.

J. I. Huguetas savo straipsnyje taip pat paneigė kalbas apie „Barcelonos“ susidomėjimą Artūru Gudaičiu bei Zachu LeDay. Ispano teigimu su Gudaičiu susisiekta dar nebuvo, o LeDay jau yra pasiekęs susitarimą su Milano „AX Armani Exchange“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Šiaip tai Eurolyga yra lyga be ateities, nes vieni iš kitų vilioja, perperka žaidėjus, trenerius. Prioritetas tik pinigams - ne krepšiniui. Žaidžia pinigų krepšeliai, o krepšinis šiais sau. Ar besulauks žiūrovų "išvalytos" komandos, kad ir to paties "Žalgirio"? Amerikos NBA taip pat žaidžia pinigai, bet ten nors leidžiama silpnesnėms komandoms pasirinkti geresnius žaidėjus per naujokų šaukimus. O ką duoda komandoms Eurolyga? Ji tik atima. Pradėjo stotis "Žalgiris" ant kojų su Jasikevičiumi ir na tau - "turtuoliai" lyg kokie maitvanagiai išsirankiojo iš jo visus "skanėstus".

nu

nu portretas
nori jis bl...

Sirgalius 1975

Sirgalius 1975 portretas
Baikit jūs apie tą Jasikevičių. Kas jis toks ? Mums poch... ką jis nori matyti ir ko jis nenori matyti. Ir kas tas Vesely ? Grybas kažks, trys klases baigęs... Tarbaklynis eilinis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių