„Raptors“ treneris apie Š. Jasikevičiaus įkalbinėjimą: man jis labai patiko

Naujasis Toronto „Raptors“ vyriausiasis treneris Nickas Nurse’as buvo rimtai užsiėmęs Šarūno Jasikevičiaus viliojimu iš Kauno „Žalgirio“ į savo trenerių štabą.

Amerikietis patvirtino tinklalapio „BasketNews.lt“ skelbtą informaciją, kad klubas viliojo Šarą tapti pirmuoju asistentu. Prieš tai Š. Jasikevičius buvo tarp kandidatų tapti Toronto ekipos vyriausiuoju treneriu.

Visgi Š. Jasikevičius nusprendė pratęsti sutartį su Kauno klubu.

„Mes tikrai jį viliojome. Man jis labai patiko. Tačiau niekaip negalėjau įtikinti jo palikti Kauno. Š. Jasikevičius nusprendė, kad taip bus geriausia jam ir jo šeimai“, – tinklalapiui „24sek.lt“ pasakojo N. Nurse'as.

Kaip skelbia tinklalapis, N. Nurse’as dar per derybas su „Raptors“ pageidavo, kad vienas iš jo asistentų būtų specialistas iš Europos. Taip vienas iš dviejų kandidatų tapo Š. Jasikevičius, o N. Nurse’as ėmė kontaktuoti su lietuviu.

„Aš jam paskambinau – mes ilgai kalbėjomės. Aš jau beveik buvau susiplanavęs kelionę į Lietuvą, tačiau jis tuo metu darbavosi LKL finalo serijoje. Tad kalbėjomės per „Face Time“, kad geriau vienas kitą pažintume“, – „24sek.lt“ cituoja „Raptors“ strategą.

Kanadiečių kvietimo atsisakęs Š. Jasikevičius su „Žalgiriu“ sukirto rankomis dėl vienerių metų sutarties. Tuo metu N. Nurse'as ir toliau ieško asistento iš Europos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

,,..Niekada

,,..Niekada portretas
žmogus nebuvo mažas, jeigu jis tik buvo savimi.."/J.Marcinkevičius/Tegul kiti vaidina sikančius katinus o mūsų Šaras toks koks yra iš tikrųjų.Nuoširdus šaunuolis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių