„Raptors“ dar kartą patiesė „Warriors“ ir atsidūrė per žingsnį nuo čempionų žiedų

  • Teksto dydis:

„Toronto Raptors“ krepšininkai iš čempioniškojo Ouklendo išsiveža antrą pergalę. Kanadiečiai 105:92 (17:23, 25:23, 37:21, 26:25) įveikė „Golden State Warriors“ ir NBA finalo serijoje iki keturių pergalių pirmauja jau 3:1.

Šeimininkai dvikovą pradėjo uraganiniu greičiu ir jau pirmajame kėlinyje susikrovė dviženklę persvarą. Tiesa, įspūdingą visą atkrintamųjų seriją žaidžiantis Kawhi Leonardas greitai pagavo ritmą ir vienas pats per pirmąsias 12 minučių pelnęs 14 taškų neleido oponentams atitrūkti.

Lemiamu tapo trečiasis ketvirtis, kuriame „Raptors“ puolimas buvo nesustabdomas. Rytų konferencijos čempionai pelnė 37 taškus, o net 17 iš jų ir vėl surinko antrojo finalų MVP titulo siekiantis K.Leonardas.

Ketvirtajame kėlinyje „Warriors“ dar bandė inicijuoti sugrįžimą, tačiau Toronto krepšininkai susikurtos persvaros iš savo rankų nepaleido ir šventė užtikrintą pergalę.

Toronto komandos gretose ir vėl ryškiausiomis spalvomis spindėjo Kawhi Leonardas. Puolėjas pelnė net 36 taškus, atkovojo 12 kamuolių ir realizavo visus baudų metimus (9/9).

„Warriors“ neišgelbėjo ir sugrįžęs snaiperis Klay'us Thompsonas. Gynėjas varžovams atseikėjo net šešis tritaškius iš ir viso pelnė 28 taškus.

„Warriors“: K.Thompsonas 28, S.Curry 27, D.Greenas 10 (9 atk. kam., 12 rez. perd.), K.Looney 10.

„Raptors“: K.Leonardas 36, S.Ibaka 20, P.Siakamas 19, K.Lowry 10.

Dabar „Raptors“ serijoje pirmauja 3:1 ir čempionų trofėjų iškovoti galės namų aikštelėje. Penktasis serijos susitikimas vyks iš pirmadienio į antradienį 04:00 val. Lietuvos laiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių