R. Jarutis – apie komandos fanus, komplektaciją ir jaunimą

  • Teksto dydis:

Naujajam sezonui besiruošiantis Vilniaus „Rytas“ pristato ir pirmąjį šio sezono RYTO podkastą, kuriame kalbama ne tik apie krepšinį. Ir pirmuoju podkasto svečiu tapo klubo direktorius Rolandas Jarutis.

Vasarą prie sostinės klubo vairo stojęs Rolandas Jarutis papasakojo apie galimybę prisidėti prie klubo vystymo.

„Kaip ir minėjau, Vilniaus komanda man yra labai brangi. Komandoje praleistas laikas ir iškovoti titulai man yra patys svarbiausi krepšininko karjeroje. Vėl dirbti ir siekti rezultatų su komanda bei nepasinaudoti ta galimybe būtų nuodėmė“, – dėstė klubo direktorius.

Klubo direktorius akcentuoja fanų svarbą ir supranta, kad krepšininkai žaidžia labiau dėl jų, o ne savęs.

„Aš fanus pažįstu jau nuo labai senų laikų, jie buvo nuostabūs, jie yra nuostabūs ir aš įsitikinęs, kad jie liks nuostabūs. Tikiu, jog lengvu ar sudėtingu momentu, jie palaikys klubą ir norėčiau deklaruoti, kad tai yra Vilniaus miesto komanda bei Vilniaus miesto klubas ir sirgalių palaikymas yra labai svarbus ir reikalingas“, – tikisi R. Jarutis.

R. Jarutis džiaugėsi išlaikytu lietuvišku komandos branduoliu ir tuo, kad jaunimas Vilniuje turi sąlygas tobulėti.

„Reikėtų pasidžiaugti, jog komanda yra pakankamai atjaunėjus ir kad pavyko išlaikyti pagrindinius lietuvius vedančius žaidėjus, kurie tikrai rinkoje turi paklausą ir galėtų surasti darbo vietą užsienyje. Bus įtraukiama daugiau jaunimo, nes Lietuvos krepšinio lyga yra ideali vieta tobulėjimui“, – pasakojo klubo direktorius.

Klausytis podkasto galite „Spotify“ ir „PodBean“ platformose.


Šiame straipsnyje: Rolandas Jarutisrytas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių