Profesionalų stovykloje Kaune — žinomi Lietuvos krepšininkai

  • Teksto dydis:

Kaune įsibėgėjo antroji „Adidas Summer Camp“ stovykla. Į pirmąjį jos etapą susirinko 22 krepšininkai. Tarp jų yra Lietuvoje gerai žinomi Vilmantas Dilys, Egidijus Dimša, Paulius Dambrauskas, Saulius Kulvietis, Ukrainos vyrų rinktinės kandidatai ir du žaidėjai iš Anglijos.

Pirmajame stovyklos etape su sportininkais dirba treneriai Darius Maskoliūnas, Algirdas Brazys, Vytautas Valiulis ir fizinio rengimo treneris Nerijus Navickas.

„Įpusėjus pirmajam „Adidas Summer Camp“ etapui įspūdžiai tikrai yra labai malonūs ir teigiamai nuteikiantys. Visų pirma todėl, kad turime puikias sąlygas treniruotis — treniruotės vyksta Kauno „Žalgirio“ treniruočių komplekse. Tiek žaidėjai, tiek treneriai esame viskuo aprūpinti. Smagu matyti, kad patys žaidėjai atvažiuoja savo noru, nors dabar vasara, poilsis, rinktinių stovyklos. Tačiau čia susirinkę žaidėjai nesnaudžia, yra motyvuoti, žvelgia į ateitį, siekia tobulinti savo įgūdžius. Tai labai gerai matyti ir krepšinio aikštėje, ir treniruočių metu. Dirbti su tokiais krepšininkais — tikras malonumas“, — įspūdžiais dalinosi A. Brazys.

Pirmą kartą „Adidas Summer Camp“ stovykloje dalyvauja 8 užsieniečiai. Visi 6 į Kauną atvykę ukrainiečiai rungtyniauja savo šalies aukščiausioje lygoje ir yra kviečiami į įvairaus amžiaus Ukrianos rinktines. Trys ukrainiečiai netrukus išvyks į savo šalies vyrų rinktinės treniruočių stovyklą.

„Šiuo metu turiu trumpą pertrauką, netrukus teks grįžti į rinktinės stovyklą, o laiko švaistyti veltui nesinori. Kaune sudarytos puikios sąlygos, todėl ir esu čia. Daug treniruojamės tiek savarankiškai, tiek bendrai, tobuliname krepšinio įgūdžius, metimo techniką, tai man yra labai naudinga. Treniruotės stovykloje yra aukšto lygio, stengiuosi daug dirbti ir įsisavinti visą informaciją, kurią suteikia treneriai. Tikiuosi stovyklos teigiamus rezultatus pajausti netolimoje ateityje“, - pasakojo ukrainietis Aleksejus Šipkinas.

„Adidas Summer Camp“ vyks trimis etapais visą liepos mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių