Po tragedijos prabilo K. Bryanto žmona: nėra žodžių, kurie apibūdintų mūsų skausmą

  • Teksto dydis:

Sekmadienį žuvusio Kobe Bryanto žmona Vanessa pasidalijo žinute instagrame. Tai buvo pirmasis jos viešas pareiškimas po nelaimės, kuri pareikalavo jos vyro Kobe Bryanto ir dukters Giannos gyvybių.

Kobe ir Vanessa susituokė 2001 metais bei augino keturias dukras.

„Mano mergaitės ir aš norime padėkoti milijonams žmonių, kurie šiuo siaubingu metu mus palaikė ir parodė meilę. Ačiū visiems už jūsų maldas, mums jų tikrai reikia. Mes esame visiškai palaužtos dėl staigios mano mylinčio vyro ir nuostabaus tėvo Kobe, taip pat nuostabios, mielos, mylinčios ir protingos dukters Giannos netekties, kuri buvo puiki sesuo mūsų kitoms trims dukroms.

Esame palaužtos ir dėl šeimų, kurios sekmadienį taip pat neteko žmonių, kuriuos mylėjo. Visi kartu dalijamės sielvartu.

Nepakanka žodžių, jog būtų galima apibūdinti mūsų skausmą. Guodžiuosi tuo, kad Kobe ir Gigi žinojo, jog mes juos taip stipriai mylime. Esame nepaprastai palaimintos, kad juos turėjome savo gyvenime. Norėčiau, kad jie su mumis būtų amžinai. Jie buvo stebuklai, iš mūsų atimti per anksti.

Nesu tikra, koks dabar laukia mūsų gyvenimas. Neįsivaizduoju gyvenimo be jų. Kiekvieną rytą bandome stumti save pirmyn, nes žinome, kad Kobe ir Gigi savo šviesa mums nušviečia kelią.

Mūsų meilė jiems yra neišmatuojama. Tiesiog noriu juos apkabinti, pabučiuoti ir palaiminti. Turėti juos kartu su mumis visada.

Ačiū, kad dalijatės savo džiaugsmu, sielvartu ir palaikymu. Prašome jūsų pagarbos ir privatumo, kurio mums prireiks tam, kad pradėtume naują etapą.

Tam, kad pagerbtume Mamba šeimą, „Mamba Sports“ sukūrė naują fondą „MambaOnThree“, kuris padės palaikyti kitas šeimas, paliestas dėl šios tragedijos. Norėdami paaukoti, apsilankykite „mambaonthree.org“.

Norėdami tęsti Kobe ir Giannos pradėtus darbo jaunimo sporte, apsilankykite „MambaSportsFoundation.org“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

visiems

visiems portretas
Zmonems netekus artimo nera zodziu skausmui apsakyt ,Ji ka kitokia ,nepanasu .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių