Pirmąją rungtynių pusę pramiegoję „Šiauliai“ baigė kovą Čempionų lygos atrankoje

  • Teksto dydis:

„Šiaulių“ žygis FIBA Čempionų lygos atrankoje truko vienerias rungtynes.

Malagoje vykstančioje atrankoje Antano Sireikos auklėtiniai 73:85 (18:23, 10:27, 24:12, 21:23) nusileido Hertogenboso „Heroes“ klubui iš Nyderlandų.

Antrajame atrankos etape olandai žais su šeimininkų Malagos „Unicaja“ klubu.

Nyderlandų klubas „Šiaulius“ į nokdauną pasiuntė jau pirmoje rungtynių pusėje. Pradedant pirmojo kėlinio pabaiga ir baigiant visu antruoju ketvirčiu „Heroes“ laimėjo atkarpą 32:10 ir įgijo triuškinamą pranašumą – 50:28.

Po pertraukos Saulės miesto klubui pavyko spurtuoti ir 27-ąją minutę komandas skyrė vienženklis skirtumas (46:55), kuris išliko tarp komandų ir lemiamo ketvirčio pradžioje – 55:64.

Vis dėlto arčiau Lietuvos klubui prie varžovų priartėti nepavyko ir „Heroes“ tvirtai žengė į antrą Čempionų lygos atrankos etapą.

„Šiauliuose“ naudingiausias buvo Donatas Sabeckis. Gynėjas per 33 minutes pelnė 16 taškų (4/8 dvit., 2/5 trit., 2/3 baud.), atkovojo ir perėmė po 4 kamuolius bei surinko 18 naudingumo balų.

16 taškų šiauliečiams pelnė ir naujokas Kyle'as Mangas, tačiau amerikietis pataikė 6 metimus iš 16, suklydo 4 kartus ir surinko 7 naudingumo balus.

Sireika šiose rungtynėse vertėsi be centro Nemanjos Bezbradicos.

Nugalėtojus į pergalė atvedė po 17 taškų įmetę Emmettas Naaras ir Vernersas Kohsas.

„Šiauliai“: Kyle'as Mangas (3/9 trit., 4 kld.) ir Donatas Sabeckis po 16, Paulius Danusevičius 11 (6 atk. kam.), Martynas Varnas ir Jonas Zohore (8 atk. kam.) po 9.

„Heroes“: Vernersas Kohsas ir Emmettas Naaras po 17, Thomasas Van der Marsas 12.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dėdė

Dėdė portretas
Jo,vaizdelis nekoks.Jau ne tik su futbolu Lietuvoje nekokie reikalai,bet ir su krepšiniu.Net tokios ne krepšinio šalys kaip Nyderlandai šiknas mūsiškiams spardo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių