P. Šakinis „Palangos“ krepšinio klube pradeda trenerio karjerą

  • Teksto dydis:

Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) bronzinės „Palangos“ komandos vyriausiojo trenerio poste – permainos. Ateinantį sezoną Palangos miesto ekipos žaidimui vadovaus Povilas Šakinis.

Pasak klubo, 35-erių metų specialistas nuo 2014 metų atstovavo „Palangai“ kaip žaidėjas. P. Šakinis pakeis NKL bronzą su „Palanga“ pasibaigusiame sezone iškovojusį Virginijų Sirvydį.

„Treneriui Sirvydžiui už praėjusį sezoną norime pasakyti didžiausią ačiū. Dirbti su šiuo strategu mums buvo puiki patirtis. Sirvydžiui linkime tik didžiausios sėkmės ir pergalių ateityje. Labai gaila, kad galimybės neleidžia išlaikyti šio puikias pergales padėjusio pasiekti trenerio Palangoje ir kitą sezoną, – permainas „Palangoje“ komentuoja klubo vadovybė. – Džiaugiamės, jog pavyko susitarti su Povilu. Būdamas komandos kapitonas jis parodė didelį norą bei potencialą tapti vyriausiuoju treneriu. Povilą aikštelėje pažįstame kaip žmogų, kuris dėl pergalės kovos iki paskutinių sekundžių. Tikimės, jog dirbant treneriu ši Povilo savybė išliks. Praėjusį sezoną puikiai išmokome pamoką niekada nepasiduoti. Tik iki rungtynių pabaigos kovojanti komanda gali pasiekti pergalių“.

P. Šakinis per krepšininko karjerą taip pat yra rungtyniavęs Prienų „Rūdupio“, Kėdainių „Nevėžio“, Alytaus „Dzūkijos“ ir Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ komandose.

2010-2011 metais jis išbandė ir legionieriaus kelią, kada Švedijoje kartu su Noršiopingo „Dolphins“ tapo šalies vicečempionu.

Šį sezoną puolėjas NKL pirmenybėse vidutiniškai per mačą žaisdavo po 25 minutes, pelnydavo po 9,3 taško, atkovodavo po 3,3 kamuolio ir atlikdavo po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių