„Žalgirio“ vairą Š. Jasikevičiui bus bandoma įduoti ilgam

Nesėkmė Bamberge, skrydis namo ir naujiena apie vyriausiojo trenerio postą – tokias pastarąsias dvi dienas išgyvenęs Šarūnas Jasikevičius ketina priimti svarbiausią savo naujojo karjeros etapo sprendimą.

Nesėkmė Bamberge, skrydis namo ir naujiena apie vyriausiojo trenerio postą – tokias pastarąsias dvi dienas išgyvenęs Šarūnas Jasikevičius ketina priimti svarbiausią savo naujojo karjeros etapo sprendimą.

Šeštadienį vakare Lietuvos krepšinio padangę supurčiusi naujiena apie du metus „Žalgirį“ treniravusio Gintaro Krapiko atleidimą legendinį gynėją pastūmė iki naujų karjeros aukštumų – gimtojo miesto komandos vyriausiojo trenerio posto.

Ir panašu, jog toks Lietuvos čempionų klubo sprendimas buvo priimtas remiantis ilgalaike strategija. „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas tinklalapiui „24sek.lt“ atskleidė, kad Š. Jasikevičius į vyriausiojo trenerio kėdę sėda ne laikinajam periodui.

„Žalgirio tikslas – ilgam patikėti komandą į Šaro rankas“, – pasakojo P. Motiejūnas. – Dar nebuvo kada kalbėti apie kontrakto pakeitimą. Norime, kad jis komandai vadovautų ne tik laikinai, bet ir ilgiau. Jis mūsų pretendentas numeris vienas“.

Š. Jasikevičius prie G. Krapiko vadovaujamo „Žalgirio“ trenerių štabo prisijungė prieš pusantrų metų, prieš tai vieną sezoną atstovavęs Kauno ekipai ir padėjęs jai triumfuoti LKL pirmenybėse.

„Jis pasiruošęs, bet reikia pažiūrėti, kokie jo lūkesčiai, kokios galimybės. Mes nemėgstame trumpalaikių tikslų ir žiūrime į ilgalaikę strategiją. Juk ir Gintaras pas mus dirbo ne vieną sezoną“, – kalbėjo P. Motiejūnas.

„Žalgirio“ klubo direktorius taip pat neslėpė, kad išsiskyrimas su G. Krapiku nebuvo lengvas. 

„Treneris dirbo savo darbą. Ir gerai dirbo. Bet kaip visada sakome, yra komanda, fanai, rezultatai, siekiai, o žaidimas ir pralaimėjimai tokiais dideliais skirtumais įpareigoja imtis veiksmų. Kaip bebūtų, treneris yra pirmas, kuris turi prisiimti atsakomybę. Tai yra normalu. Darbas yra darbas, o visi santykiai yra šalia. Nieko nepakeisi“, – apgailestavo P. Motiejūnas.

Tuo tarpu Š. Jasikevičiaus debiuto „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio poste ilgai laukti nereikės – jau šį vakarą kauniečiai Lietuvos pirmenybių mače namuose priims Prienų-Birštono „Vytautą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sergijus

Sergijus portretas
Reikejo Maskvyti pasamdyti, tai uzauges treneris ,perkopes visu amziu rinktines . Sarunas ,duok jam sveikatos ir proto, dar tik turi tapti treneriu. Eurolyginems komandoms reikia subrendusiu strategu, ir jau siandiena.Mokintis reika pradeti nuo vaiku, jaunimo rinktiniu! Nebent Saras dar koki gera zaideja pasikvies i komanda, nes wilnio komsomolke daro viska,kad susigrazinti lkl nugaletoju varda.

pagrindinis tikslas

pagrindinis tikslas portretas
aplošti lietrytiečius, vadinasi, reikės tritaškių ir regbio, tad tegul komanda treniruojasi.

virginija

virginija portretas
Dabar tai prisiklausysime keiksmazodziu...Net ausys riesis per kiekvienas rungtynes...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių