M. Gecevičius prabilo atvirai: su „Olympiacos“ treneriu praktiškai nesikalbėjome

Pirėjo „Olympiacos“ ekipą palikęs Martynas Gecevičius atvirai prakalbo apie savo situaciją Eurolygos čempionų gretose.

Duodamas interviu internetinei televizijai Sportotv.lt Lietuvos rinktinės kandidatas pripažino, kad palikti „Olympiacos“ yra naudinga tiek klubui, tiek jam pačiam.

„Buvo kalbama, kad komandą paliks Spanoulis ir treneris, tuomet minčių buvo įvairiausiu. Vėliau, kai sužinojau, jog jie abu liko, aš supratau, kad manęs nereikia, nes geriau pasisodinti jauną graiką, o ne legionierių. Tiek jiems, tiek man nebuvo tokia situacija naudinga. Naudingiau man pačiam buvo išvykti“, – pasakojo žaidėjas.

M.Gecevičius atskleidė ir darbo su vyriausiuoju treneriu Georgiosu Bartzoku subtilybes: „Ivkovičius atvirai kalbėdavosi su visais žaidėjais apie viską, klausdavo legionierių apie gyvenimą svetur. Buvo bendravimas, o su Bartzoku per visą sezoną praktiškai neteko kalbėtis. Jis nesikalbėdavo ir su kitais žaidėjais. Buvo tarp chebros ir pasimetimas. Tokio trenerio, kuris nebendrauja su žaidėjais, man dar nebuvo tekę sutikti.“

Paklaustas, ar nesiprašė Pirėjo klubo vadovų paleidžiamas sezono metu, snaiperis tvirtino girdėjęs pažadus apie būsimą žaidimo laiką, o nepalūžti nuo pastovaus sėdėjimo atsarginio žaidėjų suolelio gale padėjo tiek komandos draugai, tiek trenerio asistentai.

„Visą sezoną man žadėjo, kad duos žaisti, kad aš jiems patinku. Viduryje sezono nesinorėjo palikti gerai žaidžiančios komandos. Nenorėjau blaškytis ir tiesiog baigti sezoną. Iki vasario, kai žaidžiau Graikijos lygoje, viskas buvo gerai. Vėliau išėmė mane iš ten, bet nesinorėjo keisti klubo dėl 3–4 mėnesių.

Nepalūžti padėjo komandos draugai – vyresni graikai. Komanda buvo nereali ir su visais gerai sutardavome tiek aikštelėje, tiek už jos ribų. Kažkiek lengviau buvo iškęsti tą situaciją. Treniruotis nebuvo sunku, nes palaikydavo net ir asistentai. Kaip aš sakiau, jeigu chebra būtų buvus kitokia, būčiau pasiprašęs išleidžiamas dar anksčiau“, – „SportoTV“ sakė M.Gecevičius.

M.Gecevičius dar kartą patvirtino Krepsinis.net anksčiau skelbtą informaciją, kad juo domisi tiek Vilniaus „Lietuvos rytas“, tiek Kauno „Žalgiris“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

xx

xx portretas
Broliai Lietuviai vienykites.Uztenka tiems graikams musu krepsininkus murgdyti mesle ir zlugdyti.Neatsimenu kad lietuviu krepsininkas neturetu problemu su sios salies komanda pasirases sutarti NEPASIRASINEKITE SU JAI SUTARCIU NORS IR KOKIA JI VILIOJANTI BUTU>
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių