LMKL „Visų žvaigždžių“ dienoje stiprinamas krepšinio desantas

  • Teksto dydis:

Utenoje vyksiančioje Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) „Visų žvaigždžių“ dienoje bus galima išvysti ir vieną tituluočiausių Lietuvos krepšininkų. Vyrų rinktinės marškinėlius apsivilks buvęs krepšininkas, o dabar žinomas treneris Valdemaras Chomičius.

Iš Kauno kilęs V. Chomičius gali pasigirti išties įspūdingais pasiekimais – Seulo olimpinis čempionas, Barselonos olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtojas, Europos bei pasaulio čempionas. 2000 metais V.Chomičius pasipuošė Sidnėjaus olimpinių žaidynių bronza, bet šį kartą jau būdamas šalies vyrų krepšinio rinktinės trenerio asistentu.

Dalyvavimas LMKL žvaigždžių dienoje krepšinio specialistui nebus naujiena. Vyrų rinktinės garbę šioje šventėje V. Chomičius gynė ir prieš dvejus metus, kuomet šventė buvo surengta Kėdainiuose. Tą kartą V. Chomičius buvo vienas rezultatyviausių savo komandoje bei atvyko specialiai iš Ukrainos. Tame mače pagal rezultatyvumą V. Chomičius nusileido tik Tomui Pačėsui, pats pelnė 18 taškų ir padėjo vyrų rinktinei 67:66 nugalėti LMKL krepšininkes.

Be V.Chomičiaus vyrų komandoje LMKL „Visų žvaigždžių“ dienoje taip pat rungtyniaus dainininkas Donatas Montvydas, disko metikas ir olimpinis čempionas Virgilijus Alekna, buvęs krepšininkas Ramūnas Šiškauskas, futbolininko karjerą baigęs Deividas Šemberas, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyr. gydytojas Rimtautas Gudas, krepšinio teisėjas Romualdas Brazauskas, policijos generalinis komisaras Linas Pernavas, NATO pajėgų karys iš Ispanijos Juanas Carlosas Castro Ortizas.

Utenoje vyksiančioje „Visų žvaigždžių“ dienoje žiūrovų lauks daug pramogų: tritaškių konkursas, kuriame dalyvaus ir pasaulio rekordininkė Ela Briedytė. Įgūdžių konkurse išvysime Lietuvos ir Utenos talentus.

Susirinkusius ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir savo dainomis linksmins D. Montvydas, žaviosios Kauno „Žalgirio“ šokėjos, televizijos projekto „Lietuvos talentai“ žvaigždės, šokių kolektyvas „Aušrinė“, o renginį ves žodžio kišenėje neieškantis Mindaugas Stasiulis.

Naujų įspūdžių ir tikrų Lietuvos žvaigždžių šventė – Utenoje sausio 24 dieną 15 valandą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių