LKL: sezono klaidų antirekordą pagerinęs „CBet“ išsivežė pergalę iš Utenos

  • Teksto dydis:

Net 28 kartus suklydę Prienų „CBet“ (3-2) krepšininkai varė Mantą Šernių iš proto, tačiau net ir toks milžiniškas prarastų kamuolių skaičius ambicingam jaunųjų krepšininkų kolektyvui nesutrukdė iškovoti pergalės Utenoje. Beveik viso mačo metu pirmavę prieniškiai (18:16, 19:15, 23:16, ) nugalėjo vietos „Juventus“ (1-4).

Rungtynių pradžia žadėjo atkaklią kovą, tačiau antrojo kėlinio viduryje prieniškiai truktelėjo į priekį ir po dviejų kėlinių jau pirmavo šešiais taškais (37:31).

Po ilgosios pertraukos Prienų klubo spurtas tęsėsi. Svečių gretose atsirasdavo vis kitas krepšininkas, surengdavęs mini spurtą ir padidindamas atstumą tarp komandų, kuris trečiojo kėlinio pabaigoje siekė jau 13 taškų (54:41).

Nepaisant to, kad „CBet“ nebrangino kamuolio ir suklydo net 28 kartus, „Juventus“ ketvirtajame kėlinyje deficitą daugiausiai sugebėjo aptirpdyti iki šešių taškų (55:61).

Nerezultatyviausią sezono mačą sužaidę uteniškiai patyrė trečią pralaimėjimą iš eilės. Priešingai nei varžovai, „CBet“ iškovojo trečią pergalę paeiliui ir pakilo į trečią turnyrinės lentelės vietą.

Beje, 28 klaidos – naujojo LKL sezono vienos komandos antirekordas.

Prienų „CBet“: A.Velička 14 (5 atk. kam., 6 rez. perd., 23 naud. bal.), K.Guščikas, V.Čepukaitis ir S.Spenceris po 12.

Utenos „Juventus“: S.Scottas 13 (8 per. kam.), D.Tarvydas 11.


Šiame straipsnyje: LKLJuventusCBetkrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių