Kryptį keičiantis „Nevėžis“ atsisveikino su keturiais žaidėjais

  • Teksto dydis:

Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ atsisveikino su dar keturiais žaidėjais. Oficialiame klubo pranešime skelbiama, kad komandą palieka Amaras Sylla, Rihards Kuksiks, Paulius Murauskas ir Ugnius Jaruševičius.

Sylla praėjusiame LKL sezone per 28 minutes vidutiniškai rinko po 11,5 taško, 7,7 atkovoto kamuolio, 1,9 rezultatyvaus perdavimo, 2,1 blokuoto metimo bei 16,7 naudingumo balo.

Kuksiks Lietuvoje per 30 minučių fiksavo 13 taškų, 5 atkovotų kamuolių, 1,7 rezultatyvaus perdavimo bei 12,2 naudingumo balo statistiką. 34-erių latvio taiklumas iš tolimos distancijos siekė 40 proc. (72 iš 179).

Tuo metu į Panevėžio „Lietkabelį“ išvykstančio Murausko LKL vidurkiai siekė 8,4 taško, 3 sugriebtus kamuolius bei 6,8 naudingumo balo.

Iki šių metų Kauno „Žalgirio“ dublerių sistemoje tobulėjęs Jaruševičius su „Nevėžio“ marškinėliais spėjo sužaisti 6 rungtynes, per kurias jis aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 12 minučių ir pelnydavo po 2,8 taško, sugriebdavo po 1,7 kamuolio bei surinkdavo po 2,3 naudingumo balus.

Neseniai buvo skelbta, kad vidurio Lietuvos ekipą taip pat palieka Svenas Smajlagičius ir Domantas Vilys, bet į komandą atvyksta JAV universitetą baigęs Tomas Verbinskis.

Šiuo metu „Nevėžio“ sudėtyje vyriausi krepšininkai yra 24-erių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karlis

Karlis portretas
Vezis- basketbolo zvaigzde.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių