Krepšinio karštinė: prasidėjo bilietų prekyba į LKL finalus Kaune

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dvidešimtąjį kartą rungtyniaus Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finale. Iki keturių pergalių vyksianti serija startuos balandžio 30 d., antradienį, „Žalgirio“ arenoje. Į šias ir trečiąsias LKL finalo serijos rungtynes jau startavo bilietų prekyba.

Atkrintamąsias LKL varžybas žalgiriečiai pradėjo be kluptelėjimų ir po du kartus įveikė Kėdainių „Nevėžio“ ir Klaipėdos „Neptūno“ komandas. Savo varžovo finale kauniečiai dar laukia. Penktadienį vakare antrąjį pusfinalio mačą sužais „Prienų“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos.

Šioje poroje per žingsnį nuo finalo yra vilniečiai, pusfinalio serijoje pirmaujantys 1-0. Tad panašu, kad keturioliktą sezoną iš eilės „Žalgirio“ krepšininkams dėl LKL čempionų titulo teks kautis su „Lietuvos ryto“ komanda.

Laimėjusi LKL reguliarųjį sezoną Kauno komanda finalo serijoje turės savo aikštės pranašumą, tačiau jį dar reikia paversti pergalėmis, o tą lengviau padaryti su gerbėjų pagalba. Šį sezoną „Žalgirio“ arenoje apsilankę krepšinio aistruoliai jau pagerino ne vieną Eurolygos ir VTB Vieningosios lygos lankomumo rekordą. Savo ruožtu daugumą LKL mačų žalgiriečiai žaidė išvykose, todėl dabar yra puiki proga atsigriebti ir triukšmingai palaikyti savo mylimą komandą.

Perkantys bilietus į pirmąsias ir trečiąsias LKL finalo serijos rungtynes, bilietą į balandžio 30 d. mačą gali įsigyti su 30 proc. nuolaida. Ši nuolaida galioja tik perkant bilietus Bilietai.lt kasose. Trečiosios finalo serijos rungtynės bus žaidžiamos gegužės 4 d. „Žalgirio“ arenoje.

Kaip visada išskirtinių sąlygų sulaukia ir Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai – jiems suteikiama iki 50 proc. nuolaida.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių