Krepšinio agentas T. Bulotas – apie tai, kur vasarą nusidrieks krepšininkų keliai

  • Teksto dydis:

Kuo daugiau krepšinio sezonų baigiasi, tuo daugiau darbo tenka krepšinio agentui Tadui Bulotui. Vienam žymiausių Lietuvos krepšinio srities specialistų pats darbymetis prasidės dabar – pirmadienį Eurolygai paskelbus, kad 2019–2020 metų sezonas – nutraukiamas.

Savo tėčio, taip pat žymaus krepšinio agento Virginijaus Buloto, pėdomis sekantis Tadas apsilankė DELFI TV laidoje „Iš rūbinės“, kurioje kalbėjosi su Lietuvos krepšinio rinktinės ir Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ puolėju Mindaugu Kuzminsku.

„Kol kas rinkoje gana tylu. Komandos laukia, kol pasibaigs karantinas. Visi stebi ir valstybiniu lygiu, jog žinotų, kada prasidės kitas sezonas – laiku ar nelaiku. Dabar yra laukimo režimas, – laidoje „Iš rūbinės“ pasakojo T. Bulotas. – Dažniausias scenarijus – komandos susitaria su žaidėjais ir visi gaus apie 80 procentų savo metinių pajamų. Vieni klubai nori pasinaudoti situacija ir sutaupyti pinigus, kiti – pasinaudoti situacija ir parodyti, jog labai gerbia žaidėjus ir tokioje situacijoje gali elgtis išskirtintai.“

Krepšinio gerbėjams labiausiai įdomu, kur vasarą nusidrieks Lietuvos krepšininkų keliai. Gandai jau dabar sklando internetų portaluose, o T. Bulotas į juos žiūri su šypsena.

„Artūru Gudaičiu aktyviai domisi Madrido „Real“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ komandos. Tai galiu patvirtinti, tiesa – pats Artūras gali pratęsti sutartį su Milano „Olimpia“ komanda, tačiau viskas priklauso nuo jo. A. Gudaitis turi pasirinkimą – likti ar išvykti, -– M. Kuzminskui atskleidžia T. Bulotas, – Luku Lekavičiumi po gero sezono taip pat domisi, tačiau, kol kas, jo sprendimas neaiškus. Arnoldas Kulboka domino Kauno „Žalgirio“ klubą, tačiau jau pasirašė kontraktą, ir tai nėra „Žalgiris“. Įdomus dalykas, kad jeigu ne šita pandemija, jis jau būtų keliavęs į Šarlotės „Hornets“ klubą NBA lygoje.“

Su kokiu klubu pasirašė sutartį A. Kulboka, kur krypsta Edgaro Ulanovo karjera ir kas itin domisi L. Lekavičiumi, T. Bulotas papasakos DELFI TV eteryje – penktadienį 18.30 val. laidoje „Iš rūbinės“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
" Donatas Tarolis jau buvo tapęs šiokiu tokiu Panevėžio „Lietkabelio“ senbuviu, tačiau vasarą buvo priverstas keisti klubą. Panevėžyje likti puolėjas nebuvo prieš, tačiau agento pakeitimas lėmė tai, kad jam teko ieškoti ir naujos komandos "
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių