„Kauno dienos“ turnyre rungtyniavo ir kinai

  • Teksto dydis:

Tradicinio, jau 45-ą kartą surengto dienraščio "Kauno diena" krepšinio turnyro trofėjai bus išdalyti šiandien.

Varžybose dalyvavo 12 komandų, tarp jų – ir Lietuvoje patirtį kaupiančių Kinijos jaunųjų krepšininkų ekipa "China Basketball College".

Kinams nepasisekė – jie pralaimėjo abejas pirmo etapo rungtynes: 52:81 – krepšinio mokyklos (KM) "Tornado" auklėtiniams ir 45:50 – KM "Perkūnas-2" komandai.

Pusfinalio mačus laimėjo "Hegelmann Litauen" (98:92 įveikė "Labor-Galerą") ir "Sporto manijos" krepšininkai (93:64 privertė kapituliuoti KM "Tornado-Fudo" atstovus).

Šiandien Kauno technologijos universiteto (KTU) sporto salėje (Radvilėnų pl. 19) 18.15 val. dėl 3-ios vietos varžysis "Labor-Galera" ir KM "Tornado-Fudo", o 20 val. dėl 1-os vietos kovos "Hegelmann Litauen" ir "Sporto manija".

Pirmas Kauno miesto dienraščio krepšinio turnyras buvo surengtas 1948-aisiais, vėliau buvo organizuojamas su neilgomis pertraukomis.

Dėl "Kauno dienos" prizų yra kovoję ir tituluoti žalgiriečiai, tarp jų – olimpiniai čempionai Valdemaras Chomičius, Rimas Kurtinaitis, Eurolygos čempionai – Saulius Štombergas bei šiuo metu "Žalgirio" trenerių štabe dirbantys Darius Maskoliūnas ir Tomas Masiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių