G. Žibėnas ir jo štabas lieka vadovauti „Rytui“

  • Teksto dydis:

Naujam sezonui besiruošiančiam Vilniaus „Ryto“ klubui ir toliau vadovaus nepakitęs trenerių štabas. „Betsafe-LKL“ titulą su komanda nukalęs Giedrius Žibėnas tęs darbus Vilniuje ir kitą sezoną.

Po keturių sezonų kartu G. Žibėnui, kaip ir pastaraisiais metais, talkins Georgios Dedas, Gustas Maskoliūnas, fizinio rengimo treneris Tadas Jackūnas ir sausį prie trenerių gretų prisijungęs Aistis Pilauskas, kuris kartu darbuosis ir Vilniaus „Ryto-2“ komandoje.

„Šis trenerių štabas dirba kartu jau ketverius metus, todėl puikiai supranta klubo vertybes ir žino vienas kitą. Džiaugiamės išsaugotu tęstinumu, pasitikime savo treneriais, kurie pastarąjį sezoną pademonstravo kokybę ir susikaupimą lemiamoje sezono atkarpoje. Tikimės, kad Giedrius ir jo komanda padovanos vilniečiams dar ne vieną svarbią pergalę“, – kalbėjo „Ryto“ sporto direktorius Artūras Jomantas. 

Nuo 2020 m. sausio vidurio „Ryto“ vyriausiojo trenerio poziciją perėmęs G. Žibėnas per keturis pastaruosius sezonus klubui iškovojo du Lietuvos vicečempionų ir du čempionų titulus.

Skirtingą treniravimo patirtį įvairiose šalyse sukaupęs G. Žibėnas per savo trenerio karjerą dirbo Indonezijoje, Italijoje, Lenkijoje, Danijoje, Estijoje, Irane bei Nacionalinėje Lietuvos vyrų bei jaunimo rinktinėse, o pastaruosius metus sėkmingai vadovauja Vilniaus „Ryto“ krepšininkams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių