Paaiškėjo „Ryto“ tvarkaraštis Europos taurės „Top 16“ etape

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Rytas“ Europos taurės „TOP 16“ etapo kovas pradės padedamas savo sirgalių. Kitų metų sausio 8 d. „Siemens“ arenoje vilniečiai susikaus su Kazanės „Unics“ (Rusija) komanda. Paaiškėjus varžybų antrojo etapo tvarkaraščiui, „Rytas“ jau pradėjo ir prekybą bilietais. Pirmieji fanai bilietus iki sausio 2 d. galės įsigyti pigiau.

„Žinome kokie svarbūs yra fanai ir jų palaikymas mūsų žaidėjams. Todėl siekiame prisikviesti į areną kuo daugiau sirgalių. Į tai ir orientuota mūsų Europos taurės „TOP 16“ bilietų kainodara“, – sako Vilniaus „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis.

Sausio 15 d. „Rytas“ vyks į Stambulą, kur komandos lauks akistata su vietos „Galatasaray“ krepšininkais. Paskutinį „TOP 16“ pirmojo rato susitikimą „Rytas“ žais prieš Monako „Basket“ komandą. Šis susitikimas sausio 22 d. taip pat vyks „Siemens“ arenoje.

Antrąjį ratą Vilniaus komanda pradės dvejomis išvykos rungtynėmis. Sausio 29 d. „Ryto“ laukia rungtynės Monake, o po savaitės – vasario 5 d. – Kazanėje vyks akistata su vietos „Unics“.

Paskutinių „TOP 16“ etapo rungtynių Vilniaus „Ryto“ sirgaliams teks laukti bene mėnesį: kovo 3 d. namų arenoje vilniečiai kausis prieš Stambulo „Galatasaray“.

„Gerai vertinu tai, kad „TOP 16“ etapą pradėsime ir pabaigsime namuose, palaikomi savo sirgalių.  Tai gali būti pakankamai svarbus veiksnys. Esu įsitikinęs, kad iš visų jėgų kausimės su visoms grupės komandomis“, – teigia R. Jarutis.

Bilietus į Vilniaus „Ryto“ „TOP 16“ dvikovas platina „Tiketa“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių