Apie debiutą rinktinėje galvojantis K. Leonardas šį sezoną savęs netaupys

  • Teksto dydis:

Vasarą kardinaliai pasikeitusi Los Andželo „Clippers“ susirinko į žiniasklaidos dieną, o joje netrūko pozityvių nuotaikų.

Praėjusio sezono NBA finalo MVP Kawhi Leonardo žaidimas Toronto „Raptors“ gretose buvo ribojamas dėl anksčiau patirtos peties traumos, tačiau puolėjas atskleidė, jog šiemet jaučiasi daug geriau.

„Šį sezoną yra kitaip. Praėjusiais metais žaidžiau su anksčiau patirtos traumos padariniais, buvau taupomas ir žinojome, kad turiu būti prižiūrimas viso sezono metu. Šį kartą aš jaučiuosi gerai. Daug geriau nei praėjusiais metais prieš pradedant sezoną“, – tikino 28-erių puolėjas.

Kitokia situacija yra su kitu Los Andželo ekipos naujoku Paulu George'u, kuriam vasarą buvo atliktos abiejų pečių operacijos ir krepšininkas dar atlieka reabilitaciją.

Sezono pradžią praleisiantis George'as tryško pasitikėjimu ir atskleidė pagrindinę „Clippers“ stiprybę.

„Bus siaubinga, – paklaustas, apie komandos gynybos potencialą, atsakė 29-erių George'as. – Mes turėsime galimybę gynyboje demonstruoti kažką ypatingo. Nuoširdžiai manau, kad pirmą kartą žmonės labiau norės stebėti gynybą nei puolimą.“

Leonardas, kuris per karjerą nėra atstovavęs JAV rinktinei, spaudos konferencijoje sulaukė klausimo apie žaidimą 2020-ųjų olimpinėse žaidynėse.

„Noriu žaisti rinktinėje, bet aš žengiu žingsnį po žingsnio ir dabar jis yra atvesti „Clippers“ į NBA finalą“, – ryžtingai atsakė puolėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių