Akibrokštas Vilniuje: „Rytas“ nukabino Š. Jasikevičiaus atvaizdą iš arenos palubių

  • Teksto dydis:

„Ryto“ treniruočių arenoje daugelį metų kabėjęs Šarūno Jasikevičiaus atvaizdas buvo nukabintas.

Legendinio Lietuvos krepšininko nuotrauka 22-u numeriu pažymėtais marškinėliais arenos palubėse puikavosi šalia tokių garbių sostinės komandos asmenybių kaip Rimas Kurtinaitis, Roberts Štelmahers ir Andrius Šležas, Chuckas Eidsonas, Robertas Javtokas, Jonas Valančiūnas ir Arvydas Macijauskas.

„Ryto“ generalinis direktorius Rolandas Jarutis portalui „24sek.lt“ teigė, kad toks sprendimas buvo priimtas atsižvelgus į aktyviųjų sirgalių nuomonę.

„Turime aktyvią sirgalių bendruomenę, įsiklausius į jos nuomonę ir atlikus apklausą, sulaukėme klausimų ir pasiūlymų ją nuimti, – sakė R. Jarutis. – Aš pats Šarūną laikau geriausiu Lietuvos visų laikų įžaidėju, jis yra vienas geriausių Europoje. Pats žaidžiau su juo ir visada juo žavėjausi.

Tačiau sirgalių argumentai buvo tokie, kad arenoje pagerbti labiausiai klubui nusipelnę ir daugiausiai trofėjų iškovoję žmonės. Su visa pagarba Šarūnui, jam žaidžiant „Rytas“ nėra laimėjęs titulo.“

Š. Jasikevičius savo karjerą 1998-1999 metų sezone pradėjo tuometiniame „Lietuvos ryte“, su kuriuo LKL finale pralaimėjo Kauno „Žalgiriui“ ir tenkinosi antrąja vieta.

2010-2011 metų sezone dabartinis „Žalgirio“ strategas buvo sugrįžęs į „Lietuvos rytą“, bet pasinaudojęs sutartyje numatyta sąlyga vidury sezono atsisveikino su sostinės ekipa ir persikėlė į Stambulo „Fenerbahče“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Kad tai Šimašiui tie pidarai maišo galvelė ir pakabins ten to plakatą.

Aras

Aras portretas
Ka noret beveik visas seimas debilai pradedant sveikatos apsaugos ministru partiju pirmininkais su Karvasudziu priekyje miesto meras debilas jau puse Vilniaus uzkrete baisi liga debilizmas uzkreciama gerai kad sveikatos ministerijos i Kauna nekelia

Netas

Netas portretas
iš visų iškabintų palubėse įvardinkit nors vieną vilnietį...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių