Vienintelė tokia Lietuvoje – motorlaivių stovykla

Lietuvos Motorlaivių Akademija kviečia visus 6-18 metų vaikus ir jaunuolius į jau antrąją šiais metais organizuojamą motorlaivių stovyklą, vyksiančią rugpjūčio 21-22 dienomis. Tai unikali galimybė susipažinti su motorlaivių sportu, patirti naujų nuotykių ir užmegzti draugysčių, kurios gali trukti visą gyvenimą.

Stovyklos metu vaikai ir jaunuoliai treniruosis sportiniais motorlaiviais, dalyvaus varžybose, išmoks vandens motociklų ir katerių valdymo subtilybių.

Profesionalūs instruktoriai išmokys vaikus, kaip naudotis motorlaiviais net jei jie niekuomet jų nevaldė. Stovyklautojai bus užimti nuo ryto iki vakaro: be motorlaivių treniruočių, jų lauks žygiai, vandens karai, plaukimai vandens pramogomis, laivų gaminimo kūrybinės veiklos ir daugiau.

Stovyklos metu vaikai bus supažindinti su technika ir motorlaivių sporto specifika bei taisyklėmis. Po kiekvienos praktinės dalies vyks teorijos pamokos, kuriose bus analizuojami plaukimai ir mokomasi, kaip pasiekti geresnių rezultatų.

Organizatorių nuotr.

Ši stovykla orientuota į aktyvų sportą, tad visas dėmesys bus skirtas vaikų sportiniam užimtumui. Pilotavimui sportiniu motorlaiviu būtinos ne tik žinios, bet ir sportinis pasirengimas.

Stovyklos pabaigoje vaikams numatytos motorlaivių varžybos, specialūs apdovanojimai ir diplomai.

Organizatorių nuotr.

Pirmąjį kartą šiais metais Lietuvos motorlaivių stovykloje bus galimybė apsigyventi šalia esančiuose Monte Pacis apartamentuose.

Registracija ir daugiau informacijos: https://forms.gle/EE7x6CCWekNN7sms7



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių