Šuolininkei į aukštį A. Palšytei – Europos čempionato bronza

  • Teksto dydis:

Lietuvos šuolininkė į aukštį Airinė Palšytė Glazge (Didžioji Britanija) vykstančio Europos uždarų patalpų lengvosios atletikos čempionato finale sekmadienį užėmė trečiąją vietą ir iškovojo bronzos medalį.

Čempionės titulą gynusi 26-erių metų A. Palšytė pirmaisiais bandymais įveikė 1 m 79 cm, 1 m 83 cm, 1 m 87 cm, 1 m 91 cm, 1 m 94 cm ir 1 m 97 cm, o visi trys mėginimai peršokti 1 m 99 cm buvo nesėkmingi.

Finale kovojo 12 sportininkių.

Pasveikino šalies vadovai

Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir premjeras Saulius Skvernelis pasveikino šuolininkę į aukštį Airinę Palšytę Glazge vykusiame Europos uždarų patalpų lengvosios atletikos čempionate iškovojusią bronzos medalį.

Pasak šalies vadovės, šis garbingas medalis - apdovanojimas už įdėtą darbą ir ryžtingą nusiteikimą siekti geriausių rezultatų.

Prezidentė pabrėžė, kad tai puikus sportininkės pastangų įvertinimas. Valstybės vadovė palinkėjo, kad šis apdovanojimas padrąsintų šuolininkę į aukštį A. Palšytę įveikti dar didesnius iššūkius, treniruotis ir laimėti.

Premjeras S.Skvernelis pažymėjo, kad šiomis dienomis lengvosios atletikos entuziastai įdėmiai seka Lietuvos sportininkų pasirodymus. „Nuoširdus ačiū jums, sveikiname su iškovotu bronzos medaliu. Didžiuojamės jumis, jūsų ištverme, stiprybe ir ryžtu. Ačiū, kad garsinate mūsų valstybę visoje Europoje. Linkiu didelės sėkmės ir gražių pergalių ateities čempionatuose“, - sakoma premjero sveikinime.

A.Palšytės iškovota trečioji vieta - geriausias Lietuvos rinktinės narių rezultatas šiame čempionate.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:;(

:;( portretas
Ir vatnikai komentatoriai

Pergales

Pergales portretas
kaip greit prisiplaka nemalonus tipai .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių