A. Sorokinas pagerino dar vieną Lietuvos rekordą

  • Teksto dydis:

Pasaulio ilgų nuotolių bėgimo žvaigždė lietuvis Aleksandras Sorokinas sekmadienį pagerino dar vieną Lietuvos rekordą. Alytuje vykusiose „Run Alytus 100 km“ renginyje 50 km distanciją jis įveikė per 2 val. 53 min ir 51 sek.

Per metus A. Sorokinas 50 km bėgimo šalies rekordą pagerino jau trečią kartą. O sekmadienį jis savo paties rekordą pagerino net 8 minutėmis. 

„Specialiai šioms varžyboms nesiruošiau. Mano pagrindinis šių metų bėgimas vyks rugsėjo mėnesį, o bėgimą Alytuje panaudojau kaip treniruočių proceso dalį. Ką tik grįžau iš treniruočių stovyklos Zakopanėje, Lenkijoje. Šiandien jaučiausi gerai, pavyko pasiekti ir išlaikyti vidutinį greitį 3:28’/km. Labai džiaugiuosi galėdamas dalyvauti bėgimo varžybose Lietuvoje“, – po finišo sakė A. Sorokinas.

A. Sorokinas yra pagerinęs net septynis pasaulio rekordus (100km, 100 mylių, 6, 12 ir 24 valandų bėgimai), du kartus pripažintas geriausiu pasaulio ilgų nuotolių bėgiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
ka...? griztam prie sovietvaldymo sorokin tai ne lietuviska pavarde kaip surajev zinger jau nekalbant apie skandiaviskus bergus kaip politikoje sporte visur turetu uti daugiau lietuviskumo o valdymo strukturose ypac ir tas mintis negretikit su nacsocialistai kurie ir privede prie karo o kadangi musu liko nedauk tai lieka tik priesintis mintimis kurios /nepaprasto/ padeties fone gali but istrinamos bei lokuojamos ''';
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių