A. Sabonis nuspėjo Eurolygos pusfinalių baigtį (komentaras)

Arvydo Sabonio vardas puikiai žinomas ir futbolo gimtinėje. Šeštadienio vakare jis dalyvavo Londone surengto Eurolygos jaunių turnyro dalyvių šventėje, kurioje varžėsi dėjimo į krepšį ir tritaškių konkurso dalyviai.

Sabonis kartu su buvusiu komandos draugu Joe Arlaucku ir anksčiau Maskvos CSKA rungtyniavusiu Trajanu Langdonu buvo dėjimų komisijos narys.

Konkurse dalyvavo po vieną atstovą iš jaunų turnyre žaidusių ekipų ir du atranką laimėję Londono gyventojai. Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandai konkurse atstovavo Norbertas Giga.

Nė vienas puolėjo dėjimas tikslo nepasiekė ir Sabonis vertindamas tautietį nebuvo gailestingas – skyrė 2 balus, nors jo kolegos buvo dosnesni.

Nepasisekė ir tritaškių konkurse dalyvavusiam Benui Vaitulioniui. Jis tarp prizininkų taip pat nepateko.

Po konkurso Sabonis prisipažino pirmą kartą vertinęs dėjimus ir teigiamai atsiliepė apie Eurolygos iniciatyvą populiarinti krepšinį Didžiojoje Britanijoje.

„Iniciatyva brangi, bet visi tikisi, kad tai bus į naudą Anglijos krepšiniui“, – sakė Sabonis.

Penktadienį į Londoną atvykęs aukštaūgis sako nuspėjęs abiejų pusfinalio porų laimėtojus, bet jį nustebino beviltiškai atrodžiusi Maskvos CSKA komanda.

„Keista, kad tiek toli nuėjo, bet šįkart niekas nieko nepadarė – nei treneris, nei žaidėjai. Velnias žino, kodėl“, – apie CSKA pralaimėjimą kalbėjo Sabonis.

Visas interviu su šalies kepšinio legenda:

Interviu su konkurse dalyvavusiais žaidėjais:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių