Rankininkai kviečia į paplūdimį

  • Teksto dydis:

Birželio 11 d. 19 val. Pirmojoje Melnragėje vyks paplūdimio rankinio treniruotė, kurią organizuoja „Susipažink su rankiniu“. Išbandyti šią sporto šaką kviečiami visi klaipėdiečiai bei organizacijos.

Paplūdimio rankinyje, skirtingai nuo salės rankinio, yra leidžiamas minimalus kontaktas.

Rungtyniauti kartu gali vyrai, moterys, paaugliai ar vaikai. Lengvai suprasti šio žaidimo subtilybes turėtų futbolininkai bei krepšininkai. Paplūdimio rankinis yra žaidžiamas su minkštu, pakankamai lengvu kamuoliu.

„Visą vasarą laukiame visų, kas norėtų išmėginti pažaisti paplūdimio rankinį. Laukiame  sportuojančių draugų ar darbo kolektyvų, šeimų ar pavienių asmenų. Sportuosime Pirmosios Melnragės paplūdimio dešinėje pusėje esančioje paplūdimio rankinio aikštelėje 1-2 kartus per savaitę pagal iš anksto suderintą dieną ir laiką. Paplūdimio rankinis žaidžiamas basomis arba  apsiavus kojines. Pirmoji treniruotė organizuojama jau šiandien, birželio 11 d., 19 val., Pirmojoje Melnragėje“, – į nemokamą treniruotę kvietė renginio organizatorius Vidmantas Toliušis.

Susipažinę su paplūdimio rankiniu, ateityje visi norintieji galės išmėginti jėgas ir ant guminės dangos. Rankinio treniruotės vyks Klaipėdos poilsio parke įrengtoje atviroje aikštelėje.

Rankinio treniruočių organizatoriai visus treniruočių dalyvius vasaros pabaigoje pakvies į turnyrus, kuriuose klaipėdiečiai galės pademonstruoti naujai įgytus rankinio įgūdžius.

Daugiau informacijos telefonu 8 69 90 7653 arba toliusisv@gmail.com.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių