Po skandalo – A. Misiūno iššūkis E. Dragūnui: jei jis vyras, galime susitikti ringe

  • Teksto dydis:

Lapkričio pradžioje po Vilniaus „Siemens“ arenoje vykusių bušido kovų kilo skandalas – atlikėjas Egidijus Dragūnas-SEL skambiais keiksmažodžiais išplūdo kovotoją Arnoldą Misiūną. Šįkart nusprendė nebetylėti pats kovotojas – išsakė, ką galvoja apie patį dainininką.

A. Misiūnas teigė, kad anksčiau buvo manoma, kad kovotojai dažnai nesusivaldo ir panaudoja jėgą prieš silpnesnius, tačiau jis įrodė, kad kovotojai gali susivaldyti, rašo sportas.lt.

Po kiek laiko viešoje erdvėje pasirodė E. Dragūno publikacijos apie A. Misiūno teistumą. Atlikėjo paviešintame tekste buvo rašoma, kad kovotojas 2016 metais su bendrininkais suplanavo vagystę ir įsibrovė į vienos moters namus. 

A. Misiūnas teigė, kad toks E. Dragūno žingsnis jo neįžeidė, tačiau supranta, kad atlikėjas viską pasuko sau palankia linkme.

Nors kovotojas per rūbinėje kilusį konfliktą susitvardė, tačiau dabar sako, kad antrą kartą taip pasielgti greičiausiai nepavyktų.

„Užsipulti mane rūbinėje po pralaimėjimo, kalbėti apie savo tatuiruotes, autoritetą? Apgailėtina. Jeigu jis yra tikras save gerbiantis vyras su „nakolkėm“, autoritetas, tai mes galime susitikti ringe! Galime kovoti pagal bet kokias taisykles. Toks yra mano iššūkis. Jei gerbia save, jis priims iššūkį“, – į E. Dragūno veiksmus sureagavo A. Misiūnas.

Ką tu kalbi, b***? Aš čia grįšiu ir tave, draugeli, čia išp***, tave išvolios per šitas grindis.

Primename, kad lapkritį internete plito įrašas, kai po A. Misiūno kovos rūbinėje gerokai pasikarščiavo Selas. Jis kovotoją iškeikė įvairiausiais žodžiais. Vaizdo įraše matyti, kaip A. Misiūnas neramiai vaikšto po rūbinę, dar keli asmenys bando raminti įsisiautėjusį E. Dragūną. Iš šono žiūrint atrodo, kad kovotojas vos laikosi už keiksmus neužvoždamas Selui.

Iš pradžių E. Dragūnas lyg atsiprašo Arnoldo ir pasako, kad šis nepyktų. Tada pašalinis asmuo paklausia Selo, kada jį pamatys ringe, tad dar tarsi juokaudamas šis nusikeikdamas atsakė, kad jį pirmą ringe „išjungs“. Tuomet Selas pristoja prie kovą pralaimėjusio kovotojo ir pradeda kelias minutes besitęsiantį monologą, kuriame netrūksta keiksmažodžių.

„Ko tu pyksti? Ant savęs pyksti, b***?“, – tokiais žodžiais Selas kreipėsi į A. Misiūną. Šis rankos gestu parodė, kad atlikėjas atsikabintų ir pridūrė, kad E. Dragūnas yra apkvaitęs. Tokie žodžiai ypač suerzino atlikėją ir šis pradėjo plūsti kovotoją. „Ką tu kalbi, b***? Aš čia grįšiu ir tave, draugeli, čia išp***, tave išvolios per šitas grindis. Aš tave apmyšiu ir tave išvynios per šias grindis. Supratai mane, ar ne? Ką man b***, s***, man dar pasakysi? Tave išp*** na*** į šikną, jei tu man dar kažką pasakysi. Kaip tu man drįsti, pyd***, taip man kalbėti? Aš autoritetas esu. Aš čia grįšiu, tai tu man b*** čiulpsi. Supratai mane, na***?“, – garsiai kalbėjo Selas.

Po šių žodžių jis pradėjo dar labiau keiktis ir rėkti, o rūbinėje buvę asmenys ramino tiek E. Dragūną, tiek A. Misiūną, kuris matėsi buvo gerokai susinervinęs ir vaikštinėjo aplink. Vienas vyras bandė Selą išvesti, bet šis dar besikeikdamas sugrįžo ir rėžė kovotojui.

„Palik mane. Aš jam noriu paaiškinti, – Selas nurodė jį laikiusiam vyrui ir vėl kreipėsi į A. Misiūną. – Tu nedrįsk klysti na*** klysti, kur tau nereikia. Supratai, bl***? Aš tau bl*** viską atiduočiau, galvą už tave, o tu, su***, man sakai tokius žodžius. Tu bl***, galvok galvą bl***. Tau šiandien pasisekė. Man šiandien gaila tave pi***. Supratai?“. Galiausiai E. Dragūnas buvo išvestas iš kovotojo rūbinės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
MISIŪNAI NEKIŠK I Š Ū D Ą RANKAS , KAIP NARKEVIČIUS SAKO -''DUOK DURNIUI KELIĄ IR JIS JĮ IŠASFALTUOS'' .

Gintaras Aurimas Vizgirda

Gintaras Aurimas Vizgirda portretas
Kaip ruskis pasakytu "Dva brata akrobata,odin ch.....,drugoj lopata. Randat ka svarstyt kelinta savaite....

Arnoldai

Arnoldai portretas
Nemusk tu to nabago.Jeigu jis butu tikras vyras tai galima ir pakovoti ringe,bet siuo atveju negarbe musti ta varliamusi.Ispirk tu kam i sikna,kad is ringo iskristu tai ir bus jam didziausia geda.Bet jam jau karta siule mergina boksininke pasitikrint ka jis gali tai per..S...ko ir i krumus..
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių