Lietuvos bušido federacija sureagavo į E. Dragūno elgesį: tai – netoleruotina

  • Teksto dydis:

Savaitgalį į skandalą įsivėlė dainininkas Egidijus Dragūnas – SEL, kuris skambiais keiksmažodžiais išplūdo kovotoją Arnoldą Misiūną. 

Pirmadienį į kilusį skandalą sureagavo ir Lietuvos bušido federacija (LBF).

LBF, reaguodama į žiniasklaidoje pasirodžiusią medžiagą, kurioje buvo užfiksuotas turnyro „KOK’80 World series 2019 & MMA Bushido Hero’s“ persirengimo kambaryje įvykęs konfliktas tarp muzikos pasaulio atstovo E. Dragūno ir kovotojo A. Misiūno, praneša visiškai atsiribojanti nuo to, kas įvyko.

LBF prezidentas Donatas Simanaitis teigia, kad toks E. Dragūno elgesys nėra toleruotinas. „Tačiau šioje situacijoje belieka džiaugtis kovotojo A. Misiūno profesionalumu ir gebėjimu susitvardyti, – sakė D. Simanaitis. – Kovotojas pademonstravo savo šaltą protą ir nepasinaudojo savo gebėjimais“.

Šiuo metu LBF atstovai aiškinasi, kokiomis aplinkybėmis E. Dragūnas pateko į persirengimo kambarį, į kuriuos apsauga neturėjo praleisti pašalinių asmenų.

D. Simanaitis taip pat informuoja, kad nei LBF, nei sportininkas nedavė sutikimo viešinti vaizdo medžiagos. Šiuo metu yra aiškinamasi, kokiomis aplinkybėmis išplito vaizdo įrašas.

Donatas Simanaitis

LBF prezidentas taip pat pranešė sulaukęs E. Dragūno atsiprašymo už įvykusią situaciją.

Primename, kad po A. Misiūno ir ukrainiečio Ivano Cybulskio kovos rūbinėje gerokai pasikarščiavo SEL atlikėjas. Jis A. Misiūną iškeikė įvairiausiais žodžiais.

Vaizdo įraše matyti, kaip A. Misiūnas neramiai vaikšto po rūbinę, dar keli asmenys bando raminti įsisiautėjusį E.Dragūną. Iš šono žiūrint atrodo, kad kovotojas vos laikosi už keiksmus neužvoždamas atlikėjui.

Iš pradžių E. Dragūnas lyg atsiprašo Arnoldo ir pasako, kad šis nepyktų. Tada pašalinis asmuo paklausia Selo, kada jį pamatys ringe, tad dar tarsi juokaudamas šis nusikeikdamas atsakė, kad jį pirmą ringe „išjungs“.

Tuomet Selas pristoja prie kovą pralaimėjusio kovotojo ir pradeda kelias minutes besitęsiantį monologą, kuriame netrūksta keiksmažodžių.

„Ko tu pyksti? Ant savęs pyksti, b***?“, – tokiais žodžiais Selas kreipėsi į A.Misiūną.

Šis rankos gestu parodė, kad atlikėjas atsikabintų ir pridūrė, kad E.Dragūnas yra apkvaitęs. Tokie žodžiai ypač suerzino atlikėją ir šis pradėjo plūsti kovotoją.

Aš tave apmyšiu ir tave išvynios per šias grindis. Supratai mane, ar ne? Ką man b***, s***, man dar pasakysi? Tave išp*** na*** į šikną, jei tu man dar kažką pasakysi.

„Ką tu kalbi, b***? Aš čia grįšiu ir tave, draugeli, čia išp***, tave išvolios per šitas grindis. Aš tave apmyšiu ir tave išvynios per šias grindis. Supratai mane, ar ne? Ką man b***, s***, man dar pasakysi? Tave išp*** na*** į šikną, jei tu man dar kažką pasakysi. Kaip tu man drįsti, pyd***, taip man kalbėti? Aš autoritetas esu. Aš čia grįšiu, tai tu man b*** čiulpsi. Supratai mane, na***?“, – garsiai kalbėjo Selas.

Po šių žodžių jis pradėjo dar labiau keiktis ir rėkti, o rūbinėje buvę asmenys ramino tiek E. Dragūną, tiek A. Misiūną, kuris matėsi buvo gerokai susinervinęs ir vaikštinėjo aplink. Vienas vyras bandė Selą išvesti, bet šis dar besikeikdamas sugrįžo ir rėžė kovotojui.

„Palik mane. Aš jam noriu paaiškinti, – Selas nurodė jį laikiusiam vyrui ir vėl kreipėsi į A. Misiūną. – Tu nedrįsk klysti na*** klysti, kur tau nereikia. Supratai, bl***? Aš tau bl*** viską atiduočiau, galvą už tave, o tu, su***, man sakai tokius žodžius. Tu bl***, galvok galvą bl***. Tau šiandien pasisekė. Man šiandien gaila tave pi***. Supratai?“.

Galiausiai E. Dragūnas buvo išvestas iš kovotojo rūbinės. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiesiog

tiesiog portretas
ten buvo kita istorija, po kurios buvo suvaidintas spektaklis..., kaip sulochino visus .... :)

R

R portretas
Kokio dar muzikinio pasaulio? Kažkoks nepraustaburnis ir išvis kokio lygio asmenys eina klausytis šio piliečio. Tai ir parodo tikrą vietinės reikšmės individų- treninginių kultūrą. Dauginasi ir gan sparčiai:(( Apie tikrus menininkus rašykit, o ne apie tokius..

???

??? portretas
Tai Dragunas- gejus??? Nes normalus vyras neprasytu kito vyro ciulbti b*bi... Ir dar taip atkakliai... Ir dar grasino kovotoja isprievartauti... Jooo... Eleonora ir mete Draguna, nes sitas, matyt, su vyrais labiau norejo santykiauti...
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių