NBA legendos K. Bryanto rankšluostis parduotas aukcione už 33 tūkst. dolerių

Rankšluostis, kuriuo JAV krepšinio superžvaigždė Kobe Bryantas (Kobė Brajentas) buvo užsidengęs pečius, sakydamas atsisveikinimo kalbą po savo paskutinių Nacionalinės krepšinio lygos (NBA) varžybų, buvo parduotas aukcione už daugiau nei 33 tūkst. JAV dolerių (30 tūkst. eurų), sekmadienį pranešė amerikiečių žiniasklaida.

Užsidengęs pečius rankšluosčiu, kad galėtų nusišluostyti prakaitą, Los Andželo klubo „Lakers“ veteranas savo kalbą baigė jo vizitine kortele tapusia fraze „Mamba atsisveikina“ (angl. Mamba Out).

Tas rankšluostis pateko į vieno gerbėjo rankas, kai K. Bryantas paliko aikštelę, o po to kelis kartus buvo parduotas prieš pastarąjį internetinį aukcioną.

Sekmadienį vykusias varžytines laimėjo 33 077 dolerius (29 879 eurus) pasiūlęs dalyvis. Pirkėjas taip pat gavo du panaudotus bilietus į 2016 metų balandžio 13 dieną įvykusias varžybas, kuriose žaidė „Lakers“.

Tą vakarą K. Bryantas pelnė 60 taškų, o „Lakers“ rezultatu 101:96 įveikė Jutos klubą „Jazz“.

Aukciono namų „Iconic Auctions“ vadovas Jeffas Woolfas (Džefas Vulfas) JAV transliuotojui CNN sakė, kad nugalėtojas garsėja savo didele „Lakers“ atmintinų daiktų kolekcija.

„Jis yra atsidavęs „Lakers“ gerbėjas, – teigė J. Woolfas. – Jis ilgainiui planuoja įsteigti muziejų pietų Kalifornijoje.“

K. Bryantas sausį žuvo per sraigtasparnio katastrofą netoli Los Andželo. Jam buvo 41 meta. Tuomet gyvybės neteko dar aštuoni žmonės, įskaitant krepšininko dukrą Gianną (Džaną).

K. Bryantas visą 20 metų trukusią sporto karjerą žaidė klube „Lakers“. Per šį laikotarpį jis padėjo savo komandai iškovoti penkis NBA titulus.

Jis 18 kartų žaidė NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, o 2018 metais buvo pripažintas naudingiausiu lygos žaidėju, taip pat padėjo Jungtinėms Valstijoms iškovoti auksą per 2008-ųjų Pekino olimpiadą ir 2012-ųjų žaidynes Londone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

oho

oho portretas
kiek daug bepročių pasaulyje, įdomu kaip tuos tūkstančius uždirba,kad taip lengvai mėtosi

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na kiek dar apie šitą jankį kalbėsime, nors ir koks iškilus jis būtų viskam yra saikas.

Kempinlige

Kempinlige portretas
sergančiu idiotu veiksmai
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių