„Manchester City“ fanai širsta dėl R. Mancini atleidimo

Priminsime, kad pirmadienio naktį „Manchester City“ klubas pranešė, jog iš vyriausiojo trenerio pareigų yra atleidžiamas Roberto Mancini.

Galbūt Lietuvoje daug kam atrodo, kad „Man City“ fanai yra tuo patenkinti, bet pasirodo, kad viskas yra atvirkščiai. „Manchester City“ fanų klubo atstovas spaudai Kevinas Parkeris teigia, kad R.Mancini atleidimas yra žemiausias taškas jo kaip fano per 40 metų istoriją.

R.Mancini sugebėjo nutraukti 35 metų trofėjų „sausrą“ ir iškovojo FA taurę. Praėjusiame sezone italas su klubu laimėjo „Premier“ lygą po 44 metų pertraukos. Taigi K.Parkeris teigia, kad visi „Man City“ fanai jo labai pasiilgs.

„Tikrai dėl to labai nenustebau, tačiau tai mane labai nuvylė. Gegužės 13 diena yra ypatinga diena „Man City“ fanų atmintyje, nes tada Sergio Aguero įvartis išplėšė mums čempionų titulą, bet dabar ši data buvo sugadinta“, - „Sky Sport News“ kanalui sakė K.Parkeris.

„Mano telefonas tiesiog pradėjo šėlti ir aš sulaukiau labai daug skambučių iš palaikymo klubo narių ir draugų, kurie yra labai, labai nusivylę šiuo įvykių“.

„Mancini buvo labai sėkmingas treneris. Sezoninį bilietą aš perku jau 40 metų – mes visą savo gyvenimą laukėme kol iškovosime tokius trofėjus kaip „Premier“ lygą, FA taurę ir „Community Shield“. Tą Mancini pavyko pasiekti ir jis yra didvyris“.

„Vėlyvą septintą dešimtmetį komandai vadovavo Joe Merceris. Jis laimėjo antrą lygą, pirmą lygą, FA taurę, lygos taurę ir Europos taurių nugalėtojų taurę, tačiau kažkas iš klubo vadovybės nusprendė, kad mums reikia pakeisti trenerį. Joe Merceris buvo pakeistas ir klubas trofėjaus nelaimėjo 35 metus. Tą Mancini pakeitė. Ką aš noriu pasakyti, tai, kad kartais žmonės priima keistus sprendimus“.

„Aš suprantu, kad fanai nežino visko kas vyksta klubo viduje, tačiau mes turime svajonę, kad mūsų klubas iškovos trofėjų ir su Mancini mums tai pavyko padaryti. Turbūt tai yra žemiausias taškas kaip „City“ fano, nors aš savo klubo iškritimą į žemesnę lygą mačiau ne kartą. Mane nuvylė šis klubo sprendimas“.

Manoma, kad „Man City“ naujuoju treneriu taps „Malaga“ strategas Manuelis Pellegrini ir K.Parkeris apie tai sakė: „Paskutinis dalykas, kurio mes norime, kad į klubą atvyktų treneris, kuris bus nesėkmingas. Vienas dalykas yra tikrai aiškus. Mes, kaip „City“ fanai, niekada nepamiršime Roberto Mancini atsidavimo ir jo sėkmingo darbo šiame futbolo klube“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių