Lietuvos fechtavimo taurės III etape – E. Serapinaitės ir D. Vaivados pergalės

  • Teksto dydis:

Vasario 16 dieną Lietuvos fechtuotojai paminėjo kaudamiesi dėl trečiojo ir paskutiniojo Lietuvos suaugusiųjų taurės etapo nugalėtojo titulo, rašo fechtavimas.lt.

Kovos šeštadienio rytą prasidėjo moterų špagos rungtimi. Nugalėtoja tapo Emilija Serapinaitė, pogrupyje nugalėjusi visas priešininkes, atkrintamosiose taip pat kovojusi be pralaimėjimų.

Sidabro medaliu džiaugėsi Paulina Bajorūnaitė, pogrupyje laimėjusi 4 kovas iš 6, atkrintamosiose tik finale nusileido varžybų nugalėtojai. Bronzos medalius iškovojo Agnė Švelnienė, vos vienu tašku dėl patekimo į finalą pralaimėjusi P. Bajorūnaitei, ir Iieva Serapinaitė pralaimėjusi sesei E. Serapinaitei.

Iš viso dalyvavo 29 sportininkės.

Vyrų špagos rungtis taip pat pasižymėjo dramatiškomis ir azarto kupinomis kovomis. Nugalėtoju tapo D. Vaivada, pogrupyje laimėjęs 4 kovas iš 5, vėliau atkrintamosiose įveikęs visus priešininkus.

Sidabro medalį iškovojo Dalius Strazdas, kuris pralaimėjimo kartėlį patyrė tik finale. Bronzos medaliais puošėsi Vaidotas Petraitis ir Algirdas Fitkevičius, kurie savo priešininkus 8-uke įveikė vos vieno, lemiamo dūrio persvara. Iš viso kovose dalyvavo 37 sportininkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių