Internetą „sprogdina“ turko pasirodymas olimpinėse žaidynėse: sidabro medalis – su ranka kišenėje

  • Teksto dydis:

Sidabro medalio laimėtojas Paryžiaus olimpinėse žaidynėse turkas Yusufas Dikeças pademonstravęs nerūpestingą pozą sparčiai išpopuliarėjo internete.

Nors Y. Dikeças ir jo partnerė Şevval İlayda Tarhan olimpinėse žaidynėse iškovojo sidabro medalį, sensacija jis tapo dėl kitos priežasties.

51-erių Turkijos atstovas 10 metrų pneumatinio pistoleto mišrių komandų rungtyje išsiskyrė iš savo konkurentų. Y. Dikeças olimpiadoje nenaudojo optinių prietaisų, o jo ranka šaudant buvo kišenėje.

Paplitus turko nuotraukai, vieni internautai socialiniuose tinkluose reiškė susižavėjimą, kiti juokavo, ar jis nėra samdomas žudikas realiame gyvenime.

„Aukščiausio lygio pasitikėjimas savimi. Ranka kišenėje. Jokių specialių lęšių, jokių problemų. Jam čia per lengva“, – rašė vienas internautas.

„Turkija atsiuntė 51 metų vyrą be specializuotų lęšių, akių ar ausų apsaugos ir jis pelnė sidabro medalį“, – rašoma viename platformos „X“ įraše, kuris buvo peržiūrėtas daugiau nei 190 mln. kartų.

 

 

Dauguma olimpinių šaulių naudoja specialias ausų apsaugas ir lęšius, kad blokuotų vienos akies regėjimą ir sumažintų akinimą, panašu, Y. Dikeçui to neprireikė.

„Šaudymas laikant ranką kišenėje neturi nieko bendra su meniškumu. Esu labiau motyvuotas ir jaučiuosi patogiau šaudydamas“, – sakė jis Turkijos stočiai „Radyo Gol“ ir pridūrė, kad tokia poza iš tikrųjų padeda subalansuoti kūną ir susikaupti.

2024 m. Paryžiaus olimpiada yra jo penktoji, prieš tai jis atstovavo Turkijai 2008, 2012, 2016 ir 2020 m. Jis taip pat turi keletą titulų pasaulio ir Europos čempionatuose įvairiose šaudymo rungtyse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu

Nu portretas
Beveik jokio skirtumo laikyt ranka kiseneje ar ant klubo. Tik dauguma treneriu laiko naturalesniu laikyma laisvos rankos ant klubo.

seksmisija

seksmisija portretas
ta ranka buvo užimta masturbavimu

Liuks

Liuks portretas
Kaip iš filmo
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių