Į treniruotes kviečia Europos bokso čempionas

  • Teksto dydis:

Europos čempionas Eimantas Stanionis bokso pirštines trumpam iškeis į trenerio aprangą.

Dešimt pergalių iš eilės profesionalų ringe pasiekęs boksininkas grįžo į Lietuvą, nes dėl COVID-19 pandemijos buvo atšauktos jo kovos JAV.

Gimtajame Kaune sportuojantis E.Stanionis su boksu supažindins ir plačią sporto mėgėjų bendruomenę: 2015-ųjų Europos čempionas kviečia bokso mėgėjus į nemokamą viešą treniruotę, kuri vyks Ąžuolyno parko Dainų slėnyje liepos 2 d. 19 val.

"Norime dar aktyviau populiarinti boksą Kaune, Lietuvos bokso sostinėje. Todėl į treniruotes kviečiame sportu besidominčius vaikinus ir merginas, vaikus ir senjorus. Per viešas treniruotes boksas – bekontaktis. Supažindiname, kad mūsų sporto šakoje svarbu ne vien jėga ir greitis, bet ir reakcija, koordinacija, operatyvūs sprendimai", – teigė 2016 m. Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių dalyvis E.Stanionis.

Viešas treniruotes Kaune organizuojame jau šeštus metus iš eilės, dalyvių gretos vis auga.

Treniruotės Dainų slėnyje vyks visą liepą, kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį 19 val. Treniruotes rengs ne vien E.Stanionis, bet ir kiti žinomi mūsų šalies boksininkai, kovos menų atstovai, Lietuvos nacionalinės bokso rinktinės treneris Vidas Bružas. Prie organizatorių ketina prisidėti ir bušido meistras Sergejus Maslobojevas.

"Viešas treniruotes Kaune organizuojame jau šeštus metus iš eilės, dalyvių gretos vis auga. Tikimės, kad per karantiną sporto išsiilgę žmonės šiais metais dar entuziastingiau lankys bokso pratybas", – tvirtino projekto autorius, Algirdo Šociko bokso klubo treneris Marius Palionis.

Pernai viešas treniruotes Kaune rengė ir Egidijus Kavaliauskas – pirmasis po nepriklausomybės atkūrimo lietuvis, kovojęs dėl profesionalų bokso pasaulio čempiono titulo. Tąkart į pratybas susirinko beveik pusantro šimto bokso mėgėjų.

Kauniečių pavyzdį pastaraisiais metais buvo perėmusios ir Vilniaus, Palangos, kitų miestų bokso bei mišrių kovos menų bendruomenės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sporto mokykla Gaja

Sporto mokykla Gaja portretas
Po treniruotes bus eitynes protestuosime del blogu olimpinio bokso salygu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių