Europos bokso čempionui gatvės muštynėse būrys vyrų išmušė akį

  • Teksto dydis:

Europos bokso čempionas Dmitrijus Dvali Kryme esančiame Feodosijos uostamiestyje per muštynes, kai gynė mušamą paauglį, neteko akies ir turės atsisveikinti su sportininko karjera.

Apie tai praneša „Telegram“ kanalas „Shot“.

24-erių metų boksininkas, jo brolis ir boksininko padėjėjas, besirūpinantis jo sveikata, liepos 28-ąją po rytinio bėgimo keliavo namo. Eidami jie pastebėjo, kad būrys vyrų muša paauglį. Sportininkai nutarė padėti nepilnamečiui vaikinui ir įsivėlė į muštynes su agresyviais vyrais.

Tada vyrai, mušę paauglį, visą agresiją nukreipė į sportininkus.

Patikslinama, kad boksininką ir jo palydovus užpuolė apie 15 žmonių. Susirėmimo rezultatas – labai liūdnas. Europos bokso čempionui buvo sulaužytas priekinės kaukolės dalies kaulas ir išmušta akis.

Gydytojai bando išgelbėti akį, kaip organą, tačiau su ja sportininkas matyti nebegalės. Dabar D. Dvali yra ligoninėje. Pirmadienį jam bus atlikta pirmoji operacija. Jo padėjėjui sulaužyta ranka.

Boksininkas pareiškė, kad dėl patirtos traumos jo sportinė karjera baigta. Jis parašė pareiškimą policijai.

Pareigūnai pradėjo ieškoti vyrų, kurie užpuolė paauglį ir primušė boksininką. Vėliau pranešta, kad du muštynių dalyviai jau sulaikyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
gerai padare, jog 15 burlioku trims kacapams malku pakrove...tik įdomu kam visa ta rašliava apie dopinginius agresorius besipliekiancius tarpusavy ? galejo kokie 10 gauti smegenu sutrenkimus [ aišku,jei tie agresoriai ju turi...], tada butu smagiausias variantas

O dar S.Peterburge komunalkoje

O dar S.Peterburge komunalkoje portretas
Dvi bobos susipyko ir apsiplikė. Dar vienas žudėsi šokdamas pro langą ir sunkiai sužalojo gatve ėjusį vyrą. Galima ir kokiam Murmanske ar Jakutske kriminalinių įvykių paieškoti. Lietuvoj jau per mažai nelaimių ir muštynių?O šiaip koks bebūtum pasportavęs, kai puola gauja šansų laimėti mažai.

Anonimas

Anonimas portretas
Uzuojauta,sportininkui. Bet zmogus turi zmogiskumo. Jeigu ne jis galbut butu uzmuse paaugli.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių