Dviratininkėms M. Marozaitei ir S. Krupeckaitei – varžybų Rusijoje auksas

  • Teksto dydis:

Rusijoje surengtų tarptautinių dviračių treko varžybų „Grand Prix of Saint Petersburg“ (UCI II kategorija) trečią varžybų dieną – penktadienį – Miglė Marozaitė ir Simona Krupeckaitė iškovojo auksą komandų sprinto rungtyje, praneša ldsf.lt.

Lietuvės finale du ratus įveikė per 33,323 sek. ir 1,175 sek. įveikė ruses Olgą Gončarovą ir Jekateriną Koroliovą. Kvalifikacijos varžybose, kuriose dalyvavo 6 komandos, Miglė ir Simona buvo pirmos (33,584 sek.).

Vyrų komandų sprinto lenktynėse (15 komandų) Vasilijus Lendelis su Kazachstano dviratininkais Maksimu Naliotovu ir Seregejumi Ponomariovu užėmė ketvirtą, o Svajūnas Jonauskas, Gedvinas Serafinas ir kazachas Andrej Čugaj – dešimtą vietas.

Moterų daugiakovės varžybose (omniume, 24 dalyvės) Olivija Baleišytė užėmė septintą vietą. Lietuvė surinko 98 taškus. Oliviją nuo medalio skyrė aštuoni taškai. Nugalėjo rusė Marija Novolodskaja, surinkusi 121 tašką.

O. Baleišytė skrečo rungtyje buvo dešimta, tempo lenktynėse – ketvirta, atkrintamosiose lenktynėse – šešta, o 20 km grupinėse lenktynėse dėl taškų (80 ratų, 8 tarpiniai finišai) pelnė 12 taškų.

Lietuvos dviratininkai šiose varžybose iškovojo net šešis medalius – penkis aukso ir vieną sidabro.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nerijus

Nerijus portretas
R. Meilutyte jau nublanksta is leto nublanksta pries kitas sportininkes!

Vanga

Vanga portretas
Visada žavėjausi jų valia ir siekimu pergalės ! Sveikinu! Taip ir toliau!

tomas

tomas portretas
,,Iš kur mergaitėms tiek drąsos, tiek valios geležinės?" Neįtikėtina - nugalėjo tigres jų pačių guolyje! Fantastika!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių