Dėl lėktuvo incidento B. Vanagas į Lietuvą negrįžo

  • Teksto dydis:

Antradienį į Lietuvą iš Dakaro ralio turėjusio grįžti Benedikto Vanago planus pakoregavo incidentas, į kurį pateko lenktynininką turėjęs skraidinti lėktuvas.

„Į besileidžiančio Buenos Aires lainerio variklį San Paule pateko paukštis. Dėl to skrydis iš Buenos Airių į Stambulą buvo atidėtas parai. Šiuo metu „Turkish Airlines“ viskuo rūpinasi”, – sakė B. Vanagas.

Informaciją apie atidėtą skrydį B. Vanagas sužinojo oro uoste. Prieš tai visa „General Financing team Pitlane” apžiūrinėjo Argentinos sostinės įdomybes.

„Sekmadienis „General Financing team Pitlane” buvo neįprastas, kadangi visą dieną neturėjome didesnių užduočių. Paskyrėme ją Buenos Airių įdomybėms pamatyti. Juk vienas komandos narių – Carlos – argentinietis. Geresnio gido ir nesurasi. Pasibaigus ekskursijai dalis komandos keliavo į oro uostą ir ruošėsi skristi į Lietuvą. Likusi dalis dar turi misijų čia – Pietų Amerikoje”, – pasakojo B. Vanagas.

Į Lietuvą B. Vanagas su šturmanu iš Lenkijos Sebastianu Rozwadowskiu planuoja grįžti trečiadienį. Komanda kol kas lieka Argentinoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių