„Borussia“ treneris: R. Lewandowskis žais „Bayern“ klube

Dortmundo „Borussia“ prarado visas viltis išsaugoti savo atakų lyderį Robertą Lewandowskį. Komandos trenerio Jurgeno Kloppo teigimu, lenkas tikrai sustiprins Miuncheno „Bayern“ gretas ir nuo kito sezono vilkės raudonus marškinėlius.

Tai, kad 24 metų puolėjas gali sustiprinti Bavarijos komandą, buvo spėjama dar birželio mėnesio pradžioje, bet vėliau UEFA Čempionų lygos finalininko vadovai pareiškė, kad šis futbolininkas – neparduodamas. Deja, Dortmundo klubo valdyba buvo bejėgė prieš Roberto norą išvykti.

„Manau, kad tai jau visiems žinoma, jog Robertas kitą sezoną žais „Bayern“ klube, - sakė „Borussia“ strategas. – Mums svarbiausia, kad kitą sezoną ir toliau būtume konkurencinga komanda bei kovotume su visomis ekipomis. Tai svarbu ir mūsų gerbėjams“.

„Kurį laiką bandėme su R.Lewandowskiu kalbėtis, bet jis likti mūsų komandoje nepanoro, todėl visi planai subliuško. Norime visiems įrodyti, kad su tokiais žaidėjais kaip Robertas galima demonstruoti aukščiausios klasės žaidimą“, - sakė J.Kloppas.

Praėjęs sezonas R.Lewandowskiui buvo geriausias karjeroje. „Borussia“ komandoje per sužaistas 48 rungtynes lenkas įmušė net 36 įvarčius.

Per 2012-2013 metus futbolininkas taip pat sužaidė 13 rungtynių Lenkijos rinktinėje, per kurias sugebėjo pasižymėti keturis kartus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių