„Barcelonos“ strategas: teiskite mus kitą sezoną (komentaras)

Vakar namuose pergalę 4-2 prieš „Real Betis“ iškovojusios „Barcelona“ ekipos trenerisTito Vilanova komandos kritikams sako, kad tai jo pirmieji metai prie katalonų vairo, todėl komandą teisti reikėtų po ateinančio sezono.

„Daug kas turi būti patobulinta, reikia būti savikritišku. Šis sezonas, traumų atžvilgiu, buvo tikrai sunku. Du mėnesius nebuvau prie klubo vairo ir tai nebuvo lengva. Pirmadienį vėl skrendu į Niujorką, iš kurio grįšiu ketvirtadienį. Taip reikia“, - kalbėjo strategas.

„Kitą sezoną daug ką darysime kitaip, tačiau visiškai normalu, kad šiemet ne kalnus verčiame, nes tai mano pirmasis sezonas prie komandos vairo. Taip pat reikėjo rūpintis ir Lionelio Messi trauma, nes jei būtume juo rizikavę, galbūt jis vis dar nerungtyniautų“.

„Prieš rungtynes su „Betis“ norėjosi ramybės turnyrine prasme. Žaidėjai per daug pasitikėjo savo jėgomis ir pačioje pradžioje praleido įvartį. Tai nelengva, bet mes parodėme charakterį ir laimėjome. Kai „Betis“ įmušė antrą prieš pat pertrauką buvo svarbu nepamesti galvos“.

„Pademonstravome sau įprastą pastovų žaidimą, kurį rodome lygoje. Madrido „Real“ klubas antrojoje sezono dalyje žaidžia nuostabiai ir susirinks visus įmanomus likusius taškus, todėl ateinančią savaitę mums reikia iškovoti pergalę“, - užbaigė T.Vilanova.

L.Messi prieš „Real Betis“ pelnė du įvarčius | AFP/Scanpix nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių