Bankrutuoja Ž. Savicko sporto klubas

  • Teksto dydis:

Teismas iškėlė bankroto bylą sportininko Žydrūno Savicko sporto klubui, rašo naujienų portalas delfi.lt.

Anot portalo, dėl bankroto bendrovei „Savicko sporto klubas“ į Vilniaus apygardos teismą „Sodra“ kreipėsi pernai gruodį, tačiau bankroto bylą iškelti prašė ir pats Ž. Savickas. Praėjusios savaitės teismo nutartyje rašoma, kad Ž. Savickas nurodė, jog įmonė yra nemoki, pradelsti įsipareigojimai viršija visą įmonės turimą turtą, nėra galimybių atstatyti įmonės mokumą.

Skola „Sodrai“ šiuo metu siekia daugiau nei 27 tūkst. eurų. Rugsėjo pabaigoje visi įmonės įsipareigojimai siekė 221,8 tūkst. eurų. Įmonė turi 23 kreditorius. Nekilnojamajam turtui ir kitam ilgalaikiam turtui taikomas areštas.

Ž. Savickas portalui teigė, jog prašymą dėl bankroto bylos iškėlimo svarstė pateikti dar prieš metus, bet to padaryti neleido „Sodra“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

putinas is dziaugsmo katuciu ploja....

putinas is dziaugsmo katuciu ploja.... portretas
sankcijos....eee....vakcinos....veikia...puikiai veikia.... daugiau sankciju...daugiau privalomu vakcinu....gal kam elektros kibira popigiaij ? nebijokit ne rusiska.... vos 78ct kwh..... sutartis 84 men galesit ramei miegot i garantuoti busit ka elektra nepabrangs...

Anonimas

Anonimas portretas
Savickas matosi vienas is patvoriniu. Labai bukas. Metus nebankrutavo, nes “sodra neleido”. Ne sodra, o teismas priima sprendima del bankroto paskelbino. Bet ko noreti is valstiecio.

to kawenskui

to kawenskui portretas
gyvendamas Lietuoje vatini ,net rasyti neismokai. o bankrutuojantis ,tai tik stambus vatos gabalas ir pimparorodys per neta,tustutis nuo anabolo.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių