Alytaus sporto arenoje – „Bushido SWAT'88“

  • Teksto dydis:

Nėra nė vieno Lietuvoje gerai žinomo kovotojo, kuris nebūtų pradėjęs savo įspūdingos sportinės karjeros nuo „Bushido SWAT“ turnyrų. Tomas Pakutinskas, Marius Žaromskis, Ignas Barysas, Darius Skliaudys, Nauris ir Herkus Lukošiūnai, Henrikas Vikšraitis, Remigijus Morkevičius, Julija Stoliarenko, Ernesta Kareckaitė ir daugelis kitų, šiuo metu ar praeityje visame pasaulyje garsinusių Lietuvą, pirmuosius savo žingsnius koviniame sporte žengė būtent čia. Tai jaunų ir talentingų kovotojų galimybė tapti didžiųjų turnyrų dalimi.

Jau šių metų balandžio 29 d. – „Bushido SWAT'88“ Alytaus sporto arenoje.

„Bushido SWAT“ – tai unikali platforma, kurioje gerai pasirodęs gali tapti „KOK“ ir „MMA Bushido“ projektų dalimi. Būtent šiame turnyre kovotojai gali save išbandyti mėgėjų taisyklėmis dėvėdami visas sportines apsaugas (K-1, MMA, Bushido ZST, graplingas). Turnyruose vyksta ne tik atrankinės kovos, patirties pasisemti užsiregistruoja ir gerai žinomi sportininkai. Šiame turnyre galėsite išvysti gerai žinomus kovotojus iš stipriausių Lietuvos kovos menų klubų „Fighters Land“, „Dainralfas“, „FightersHouse“, „Sparta Gym“, „Rings“, „Tora“, „Arėjas“, „Faiteris“, „Roninas“ ir daugelio kitų.

Dalyvauti artėjančiame turnyre užsiregistravo sportininkai iš Lenkijos, Latvijos, bei Lietuvos padangėje puikiai pažįstami vardai kaip Ernesta Kareckaitė, Mantas Rimdeika, Mantas Rimša, Deividas Žamba, Linas Pocevičius ir kiti.

Jei turi svajonę – neprarask savo šanso, registruokis dalyvauti ir drąsiai siek savo tikslo. Visi kovos menų sirgaliai kviečiami atvykti pasisemti įkvėpimo ir gerų emocijų į Alytaus sporto areną bei palaikyti Lietuvos kovotojus.

Neturintys galimybės atvykti palaikyti kovotojų į Alytų, turnyrą gyvai galės stebėti naujos kartos televizijos „Go3/PRIME FIGHT HD“ kanale.

Daugiau informacijos: www.bushido.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių