Progas švaistę vilniečiai vos neprisižaidė

„Neveltui tikėjomės sunkių rungtynių: karštis, nuovargis, iššvaistytos progos lėmė tokią nervingą pabaigą. Bet mūsų žaidėjų meistriškumas ir profesionalumas atnešė pergalę“, - atsiduso Vilniaus „Žalgirio“ treneris Aleksėjus Baga.

Jo auklėtiniai A lygos 10-ojo turo mače Panevėžyje turėjo neabejotiną pranašumą, bet vos nesuklupo, įsirašydami tik minimalų laimėjimą 2:1.

Vilniečiai į priekį išsiveržė įpusėjus pirmajam kėliniui, kai 27 min. „Panevėžio“ vartininkas Rafaelis Broetto nesėkmingai atmušė kamuolį, o prie jo pirmas suskubęs žalgirietis Marko Karamarko klaidos nedavanojo - 0:1.

Nors progų turėjo ne vieną, vilniečiai persvarą įtvirtino tik įpusėjus antrajam kėliniui 70 min., kai Mantas Kuklys laiku perdavė kamuolį Hugo Videmontui, o šis smūgiavo rezultatyviai.

Patikėję pergale svečiai šiek tiek atsipalaidavo. 81 min. rezultatą sušvelnino Paulius Janušauskas, o dar po kelių minučių puikią progą išplėšti tašką turėjo Jorge Elias, tačiau žalgiriečius išgelbėjo pasiaukojantis Ivano Tatomirovičiaus žaidimas.

"Rezervų dar turime. Kai kuriuos žaidėjus pataupėme, nes dėl dangų kaitos kyla grėsmė gauti traumas, tačiau rezultatu esu patenkintas", - po mačo sakė A.Baga.

Trečią kartą per pastarąsias ketverias rungtynes laimėjęs „Žalgiris“ sugrįžo į antrąją poziciją. Juos iki čempionės „Sūduvos“ skiria penki taškai. „Panevėžys“ su 7-iais taškais žengia penktojoje pozicijoje, lenkdamas tik Vilniaus "Riterius" (5 taškai).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne ta rašote,nes futbolo nera!

Ne ta rašote,nes futbolo nera! portretas
TIESA!!!!!!!!! Lietuvos futbolą toliau valdo nusikaltėliai. Kauno berniukus pakeitė Tauragės autoritetas su savo svita ... Skirmantas Malinauskas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių