Vokietija tik rungtynių gale užsitikrino pirmąją vietą grupėje

  • Teksto dydis:

Frankfurte sekmadienį Šveicarija su turnyro šeimininke Vokietija aiškinosi, kuri ekipa užims pirmąją vietą grupėje, o kuri tenkinsis antrąja pozicija.

Vokiečiai nuo pat rungtynių pradžios bandė imti iniciatyvą į savo rankas ir jau 17-ą minutę jiems pasisekė – po tolimo Roberto Andricho smūgio šveicarų vartininkas Yannas Sommeris nesėkmingai atmušė kamuolį ir šis atsidūrė vartų tinkle.

Vis dėlto, prieš šį smūgį Jamalas Musiala „įvažiavo“ varžovui į kojas ir fiksuota pražanga, apie kurią VAR teisėjas praneša pagrindiniam rungtynių arbitrui – įvartis neįskaitomas.

Po dešimties minučių šveicarai atsakė savo rezultatyvia ataka ir Danas Ndoye, nepasigailėdamas vokiečių vartininko Manuelio Neuerio, išvedė savo komandą į priekį.

Atrodė, kad bus fiksuojama staigmena ir vokiečiai A grupėje į pirmą vietą užleis tvarkingai visas rungtynes besigynusiems šveicarams. Vis dėlto, po keitimo aikštėje pasirodymas Niclas Fullkrugas po Davido Raumo perdavimo jau antrąją teisėjo pridėtą minutę lygino rezultatą ir išvedė vokiečius į pirmą vietą su 7 taškais, šveicarams palikdamas antrą vietą – jų sąskaitoje 5 taškai.

Abi komandos atkrintamąsias pradės birželio 29 dieną prieš B ir C grupių antrąsias vietas.

Vokietija 1 - 1 Šveicarija

28' [0-1] Danas Ndoye

90'+2 [1-1] Niclas Fullkrugas



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių