„Sūduvos“ naujokai I. Jovanovičius ir N. Taravelis: norime kovoti dėl aukščiausių vietų

  • Teksto dydis:

Marijampolės „Sūduva“ pasitinka UEFA Europos Konferencijų lygos atrankos II etapą pasipildžiusi dviem naujokais vidurio gynėjais – kroatu Igoriu Jovanovičiumi ir prancūzu Nicola Taraveliu. Abu futbolininkai sako, kad pirmieji įspūdžiai iš Marijampolės – labai geri.

Tiesa, abu futbolininkai „Sūduvos“ pasiūlymus svarstė kiek skirtingai.

„Anksčiau nepažinojau nė vieno „Sūduvos“ žaidėjo, tačiau sulaukęs susidomėjimo susisiekiau su kai kuriais, jie papasakojo apie klubą, ir nusprendžiau pasirašyti sutartį“, – sakė N. Taravelis.

„Žinau, kad čia žaidė nemažai kroatų, tačiau nė vieno iš jų nepažįstu. Apie „Sūduvą“ šiek tiek jau žinojau, nes klubas nuolat gerai pasirodydavo Europos taurių turnyruose. Todėl niekam neskambinau, tiesiog priėmiau sprendimą, kad man tai būtų įdomi nauja patirtis“, – dėstė I. Jovanovičius.

Abu žaidėjai teigė, kad pirmieji įspūdžiai apie komandą yra geri.

„Geras kolektyvas, draugiškai priėmė, viskas man čia patinka“, – sakė prancūzas.

„Esu čia tik keletą dienų, tačiau galiu pasakyti, kad viskas kol kas yra gerai. Čia yra gera komanda, gera atmosfera, klubas – gerai organizuotas“, – antrino kroatas.

Abu futbolininkai šiandien jau gali būti registruoti UEFA Europos Konferencijų lygos atrankos II etapo rungtynėms su Čenstakavos „Rakow“ ir tikisi, kad „Sūduva“ pavyks mesti iššūkį Lenkijos klubui.

„Žaisime su stipriu klubu, tačiau tikiuosi, kad galime su juo kovoti, – sakė N. Taravelis. – Norėtųsi kuo geriau pasirodyti šiame turnyre, taip pat tikiuosi, kad pavyks iškovoti Lietuvos čempionų vardą.“

„Kaip ir kiekvienas futbolininkas, noriu kuo daugiau žaisti, būti naudingas komandai ir siekti pergalių visuose turnyruose, kuriuose dalyvaujame, – kalbėjo I. Jovanovičius. – „Rakow“ yra stipri komanda, tačiau tikiuosi, kad būsime jai lygiaverčiai varžovai ir rimtai kausimės dėl kelialapio į kitą etapą.“

„Sūduvos“ ir „Rakow“ rungtynės šiandien nuo 20 val. vyks Marijampolės „Hikvision“ arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių