Įvarčių vakarėlyje Miunchene – Vokietijos rinktinės pergalė prieš Portugaliją

  • Teksto dydis:

Dvi Europos futbolo grandės – Vokietijos ir Portugalijos rinktinės – surengė fantastišką pasirodymą Miuncheno „Allianz“ stadione. Rezultatyviausiame „Euro 2020” turnyro mače šeimininkai vokiečiai triumfavo rezultatu 4:2.

Pergalė vokiečiams buvo labai svarbi kovojant dėl aukščiausių F pogrupio pozicijų. Pirmuosius tris taškus įsirašę Joachimo Lowo auklėtiniai kyla į antrą poziciją, portugalus nustumdami į trečią.

Prancūzai (4 tšk.) yra pirmi, vengrai (1 tšk.) – ketvirti, tačiau visos keturios rinktinės dar turi realius šansus patekti į aštuntfinalį.

Paskutiniame grupių etapo ture Vokietija žais su Vengrija, o Portugalija grumsis prieš Prancūziją.

15-ąją minutę svečius į priekį išvedė Cristiano Ronaldo.

Kėlinio pabaigoje portugalai net dukart įsimušė į savo vartus: 35-ąją minutę nenusisekė Rubenui Diasui, o 39-ąją minutę - Raphaeliui Guerreiro.

Po pertraukos vokiečiai spurtavo: 51-ąją minutę persvarą padvigubino Kai Havertzas, o 60-ąją minutę tašką šiame mače padėjo Robinas Gosensas.

Paguodos įvartį portugalams 67-ąją minutę įmušė Diogo Jota.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valdas

Valdas  portretas
Pertraukų mūrų ir "Laisvas smūgis" laidoje labai gudrūs komentatoriai pabraižyt, kur kamuolys riedėjo, kaip riedėjo. Reikėjo geriau sustatyti 11 gavrikų prieš rungtynes su Ispanijos vaikais ir pabraižyt. 30 metų be stadiono.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių