Futbolo šou: įvarčių fiestoje „Manchester City“ palaužė „Real“ klubą

  • Teksto dydis:

Įstabaus grožio rungtynėse Mančesteryje pelnyti net septyni įvarčiai, o intriga dėl patekimo į Čempionų lygos finalą tik įpusėjo – viskas spręsis atsakomosiose rungtynėse.

„Manchester City“ žengė svarbų, bet netvirtą žingsnį link savo svajonės pirmą kartą per klubo istoriją laimėti Čempionų lygos taurę.

Turnyro pusfinalio pirmosiose rungtynėse Pepo Guardiolos treniruojamas Anglijos klubas 4:3 (2:1) įveikė Madrido „Real“, kurio gretose vėl įvarčiais suspindo Karimas Benzema.

Anglijos ir Ispanijos lygose pirmaujančių komandų dvikova antradienį Mančesteryje nusidažė ne tik mėlynais deglais aikštėje, bet ir įvarčių gausa.

Jau pirmoji šeimininkų kombinacija pasibaigė įvarčiu, kai 2-ąją minutę Kevinas de Bruyne galva uždarė Riyado Mahrezo perdavimą.

Pradžia Mančesteriui buvo ne gera, o fantastiškai gera, nes 11 minutę rezultatas padvigubėjo, kuomet brazilas Jesusas pelnė antrąjį mačo įvartį.

Tačiau „Real“ nekėlė baltos vėliavos. Komandos atakų lyderis Karimas Benzema meistrišku smūgiu sušvelnino rezultatą 33 minutę.

„Manchester City“ vėl atstatė dviejų įvarčių pranašumą 52 minutę, kai įvarčiu pasižymėjo Philas Fodenas.

Tačiau netrukus kitas 21 metų futbolininkas Vinicius Junioras pelnė įvartį „Real“, kuris sušvelnino rezultatą (2:3).

72 minutę Bernardo Silva ketvirtą kartą pakėlė ant kojų šeimininkų sirgalius, bet pašėlusiose rungtynėse vėl įvarčiu pasižymėjo K.Benzema, Panenkos stiliumi išpildęs 11 metrų baudinį, skirtą dėl Aymerico Laporte žaidimo ranka.

34 metų prancūzas pelnė 41 įvartį per 41 „Real“ rungtynes šį sezoną, skaičiuojant visas varžybas. Čempionų lygoje per ketverias pastarąsias rungtynes K.Benzema įmušė net 9 įvarčius.

Sensacingos įvarčiais rungtynės baigėsi, bet didžioji kova dar prieš akis. Atsakomoji dvikova vyks gegužės 4 dieną Madride.

Kitą pusfinalį trečiadienį pradės „Liverpool“ ir „Villareal“ klubai, o Čempionų lygos finalas bus surengtas gegužės 28 dieną Paryžiuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių