R.Baranauskui ir V.Antonovui gresia iki 10 metų nelaisvės

Banko „Snoras“ akcininkus Raimondą Baranauską ir Vladimirą Antonovą gina Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos advokatai, kurie gynė ir princesę Dianą, pranešė LNK žinios.

Penktadienį vykęs teismo procesas, kuriame spręsta, ar paleisti buvusius „Snoro“ savininkus už užstatą, užsitęsė iki vėlaus vakaro. Jame paaiškėjo, kad R.Baranauskas neturi pinigų užstatui. 

Pranešama, kad sumokėti už jį užstatą pasisiūlė V.Antonovo žmona, tačiau apaiškėjo, kad ir ji grynais neturėjo reikalingų 800 tūkstančių litų. Moteris siūlėsi užstatyti šeimos namą, tačiau su tuo nesutiko teisėja. Užstatą už R.Baranauską sumokėjo V.Antonovo advokatai. Procesą teisme stebėjo ir R.Baranausko žmona. 

Skelbiama, kad abu „Snoro“ savininkai sulaikyti V.Antonovo biure Londone. Po teismo posėdžio R.Baranauskas apsistojo pas neįvardytus draugus. 

R.Baranauskaui ir V.Antonovui gresia iki 10 metų už pinigų pasisavinimą ir dokumentų klastojimą.


Šiame straipsnyje: Snoras

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu jo

nu jo portretas
tai dar reikia irodyti... dirbo bankas jokiu mokejimu uzlaikymu nebuvo ... o dabar koks bardakas .. aciu viriausybei- padejot....

ona

ona portretas
visu pirmiausia turi ju visa turta konfiskoti kad galetu su zmonemis atsiskaityti ir uz grotu iki gyvos galvos kartu ir musu tikrintojus jeinjie nemate nieko blogo tegul dabar is savo kiseniu moka

daiva

daiva portretas
musu valdzia paskelbe bankrota ir miega ramia sazine
VISI KOMENTARAI 55

Galerijos

Daugiau straipsnių